2018-11-25 13:19:45
8 čudných áut do
8 čudných áut do rely https://www.budgetdirect.com.au/blog/unlikely-rally-supercars.html
Zdroj: Budget Direct

TOP 8 Najabsurdnejších áut do rely. S týmito by ste ďaleko nezašli...

Vyzerá to síce dobre, ale rozumné to nie je. Zábavné to určite je. Superšportové autá sa v rely z nejakého dôvodu nevyskytujú.

Teda, niežeby sa nenašli nejaké menej významné lokálne súťaže, nejaký ten rallycross, kde sa môže objaviť aj upravený starší cestný supešport. Veľa vody ale nenamúti a úprav to bude chcieť veľmi veľa. 

Lenže všetci akosi tušíme, že jagavé superšportové autá súčasnosti predsa len na zablatené a zaprášené poľné a lesné cesty skutočne nepatria. Nielen tým, že upraviť ich do terénu by bolo ťažšie ako aktuálne využívané modely, no problém by bol aj s financovaním. Lebo vložiť do rely veľkosériový hatchback, a potom ho upraviť, je predsa len o kusisko lacnejšie ako kúpiť auto za milióny eur a to potom upravovať pre šport, na ktorý nie je určený.

Vidieť na nespevnených cestičkách pretekať autá ako Lamborghini Aventador, Ferrari Portofino, Koenigsegg Regera, Tesla Model X, či McLaren Senna, to sa v skutočnosti nestane. Ale aj tak to vyzerá zaujímavo, dokonca vtipne.

Za zbierku týchto absurdných obrázkov môžeme poďakovať poisťovacej spoločnosti Budget Direct. Jej marketingové oddelenie opäť zapracovalo a namiesto nudných správ o štatistikách a nehodovosti, znova pripravilo tému, ktorá rýchlo zaplaví internety. Skice zobrazujú 8 absurdných príkladov na rely autá. Nie sú medzi nimi iba ultra drahé výkonné mašiny. Je tam aj jeden bonus. Ten poteší najviac fanúšikov staršej verzie Top Gearu s Jeremym Clarksonom.

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Budget Direct

Komentáre k článku


Stream naživo