2016-09-26 04:25:00
Dáždnik v akcii
Dáždnik v akcii

VIDEO: Pasažier za jazdy zaútočil na vodiča autobusu dáždnikom. TOTO nasledovalo!

Cestujúci v autobuse mestskej hromadnej dopravy v tureckom Istanbule spôsobil vážnu dopravnú nehodu.

Udalosť, ktorá sa odohrala pred troma dňami v Istanbule v Turecku je kuriózna aj bez záznamu kamery v autobuse. Informácia, že cestujúci napadol vodiča autobusu, ktorý následne stratil kontrolu nad vozidlom, autobus havaroval a zranilo sa 11 cestujúcich je už sama o sebe výrazná.

Avšak videozáznam priamo z autobusu ukazuje udalosť v inom svetle. Rozčúlený pasažier sa vodiča autobusu pokúsil napadnúť už skôr. Zasiahli však ďalší cestujúci a poslali ho ďalej do vozidla. V nečakanej chvíli sa vrátil a skúsil vodiča napadnúť počas jazdy.

Vodič v tom okamihu vyskočil spoza volantu idúceho autobusu a pokúsil sa brániť. Neriadený pohyb vozidla ho však zhodil z nôh, nasledovalo tvrdé pristátie autobusu na strechách troch áut. Pohybujúcu sa masu zastavil až ďalší autobus.

Ak by vodič zachoval chladnú hlavu aj napriek dáždniku v rukách útočníka a predtým než opustil svoje miesto aspoň dupol na brzdu, nič z nasledujúcich sa udalostí sa nemuselo stať. Avšak je možné, že stresová situácia, ktorú nedisciplinovaný pasažier vyvolal, vodičovi v racionálnom konaní zabránila.

 

 

jh
ZDROJ: liveleak

Komentáre k článku


Stream naživo