2016-04-14 14:05:00
Porsche Panamera Shooting Brake
Porsche Panamera Shooting Brake Sport Turismo 2017
Zdroj: autoevolution, autobild

FOTO: Porsche Panamera Shooting Brake – kombi Porsche prichádza

Porsche Panamera v praktickej verzii ala „kombi“ príde v roku 2017.

Kombi je v Európe veľmi populárny typ karosérie. Viac miesta nad hlavou pre zadných pasažierov a väčší, praktickejší batožinový priestor, presne to sú dôležité faktory, hrajúce v prospech automobilov s batohom. Pri deťoch sa každý liter batožinového priestoru navyše hodí. Deti ešte stále majú aj bohatí ľudia a aj tí potrebujú miesto na kočík, plienky a podobný materiál.

Práve pre nich Porsche testuje novú karosársku verziu Porsche Panamera, ktorá sa môže označovať buď ako Shooting Brake, prípadne Sport Turismo.

Na záberoch serveru Autoevolution vidieť mierne kamuflovaný model zarezávať zákruty na zelenom pekle pod hradom Nurburg – na okruhu Nurburgring. Panamera „kombi“ by praktickosti nemala obetovať ani fúz svojich športových schopností o čom svedčia takmer identické proporcie modelov, ktoré sa skutočne líšia len od C-stĺpika dozadu.

Kamufláž automobilu znemožňuje jednoznačnú identifikáciu dizajnu modelu, avšak už teraz tušíme, že ako nová Panamera v štandardnom stave, tak i Shooting Brake nebudú mať také veľké svetlá ako to vyzerá na obrázku.

Nový model však nebude prvým "kombi" Porsche Panamera. Jedno sme videli iba nedávno, praktickosť takéhoto riešenia nemožno spochybňovať.

Zdroj: autoevolution, autobild

Zdroj: autoevolution, autobild

jh
ZDROJ: autoevolution

Komentáre k článku


Stream naživo