2015-06-24 04:40:00
Moskva Tuning šou 2015
Moskva Tuning šou 2015
Zdroj: FB

FOTO: V Moskve bola tuning šou. Najväčšiu pozornosť pútali hostesky

Ruskí vystavovatelia z oblasti auto tuningu vedia veľmi dobre ako odpútať pozornosť od svojich áut.

Predchádzajúci týždeň sme vám ukázali obrázky z minulých autosalónov v Šanghaii v domnienke, že ukazujeme vrchol nevkusu. Teraz ale uvidíte (ak veľmi chcete), že Šanghai má veľkú konkurenciu v Moskve.

Neporovnávajme ale jablká s hruškami. Najprv treba uviesť, že zatiaľ čo výstava v Moskve sa týkala tuningu a ten je väčšmi spätý s „vytunenými“ ženami, teda autami... Autosalón v Šanghai chce byť (a je) skôr serióznou svetovou výstavou. Darí sa to a po zákaze sporo odetých hostesiek sa bude dariť ešte viac. Nakoniec, práve Šanghai si vybrali mnohé automobilky pre premiéru svojich konceptov a nových automobilov.

Moskva tuning šou 2015 však zahraničné médiá nezaujala ani tak výstavnými kúskami, novinkami, alebo čímkoľvek aspoň trošku súvisiacim s automobilizmom. Moskovská šou pútala pozornosť najmä hosteskami, ktoré sa tak ako v minulosti v Šanghaii pohybovali na hranici únosnosti, či skôr hranici výstav určených iba pre dospelých.

Fotografie z výstavy nájdete v galérii, po dlhšom pátraní sa nám predsa len podarilo nájsť zopár  fotografií automobilov (napríklad aj rely Kamazu) a tie v galérii nájdete tiež. Aj keď sa môže zdať, že na tuning šou nebolo veľa áut, nejaké sa tam predsa našli.

PS: Video si pozrite skutočne len na vlastnú zodpovednosť. Neodporúčame ho čitateľom s vkusom a ani tým mladším ako 18 rokov.

jh
ZDROJ: Carbuzz

Komentáre k článku


Stream naživo