2015-04-28 12:05:00
Takto to vyzerá, keď
Takto to vyzerá, keď hosteskám zakážu vstup na autosalón
Zdroj: carbuzz.com

VIDEO: Čo sa stane, keď zakážete hosteskám vstup na autosalón? Toto!

Hostesky sú v ostatných týždňoch veľmi diskutovanou témou. V Číne ich vykázali, inde chcú tiež.

Hostesky, hostesky... čo s vami? Zatiaľ čo na prestížnych európskych výstaviskách možno nájsť zväčša pekné usmievavé mladé ženy, ktoré skrášľujú a oživujú vystavené automobily (ne-česť polovyzlečeným výnimkám), v Číne tomu bolo inak.

Z hostesiek sa stali takmer až ľahké devy, ktoré sa liapali po autách takmer vyzlečené a viaceré až úplne nahé, aby pripútali čo najväčšiu pozornosť publika. S tým je však koniec a na nedávnom autosalóne v meste Šanghai v Číne urobili rázny krok – hostesky vykázali z autosalónu.

Či to bol správny krok, a či nie to je na posúdení samotných organizátorov a na úsudku každého z nás. Nakoniec, dôvod prečo hostesky vykázali, sme naznačili už tu.

Ale nie je všetkému koniec. Priamo pred výstaviskom sa totiž odmietnuté hostesky rozhodli ukázať celému svetu o čo návštevníci autosalónu vlastne prišli. Navyše na fotografiách z autosalónu sa kde-tu hosteska ukáže. Je však zahalená od hlavy až po päty...

Odmietnuté hostesky na prezentáciu svojho „šľachetného“ cieľa dokázať, že sú potrebné a zábavné využili starý známy harlem shake. Tu je v ich podaní. Žeby tým naozaj niečo dokázali...?

Avšak to nie je všetko, čoho sú schopné. Nedávno sa totiž oblieky do oblečenia ala "bezdomovkyne" zašpinili si líčka a vyšli do ulíc protestovať. Obrázky nájdete v galérii.

jh
ZDROJ: Carbuzz

Komentáre k článku


Stream naživo