2015-01-01 04:35:00
James Bond a Range
James Bond a Range Rover Sport
Zdroj: Land Rover

Jamesovi Bondovi ukradli 5 Range Roverov! To nemali robiť...

Vozidlá značky Range Rover sa teda ozaj riadne kradnú a zlodeji sa nezľaknú nikoho. Ani Jamesa Bonda!

Pred Vianocami ohúrili producenti nového filmu o Jamesovi Bondovi a dizajnéri značky Aston Martin celý motoristický svet tým, že odhalili úplne nový koncept auta pre Bonda s názvom Aston Martin DB10. Veľká sláva, poľná tráva... Či inak sa to hovorí?

Po veľkom úspechu s krásnym konceptom prišlo vytriezvenie pomerne rýchlo. Najprv sa hackeri nabúrali do spoločnosti Sony, z ktorej údajne ukradli scenár nového filmu s názvom „Spectre“.

To však nebolo všetko. Produkcia prišla aj o celkovo 9 áut pripravených na nakrúcanie.

Udialo sa to v podzemných garážach v Nemeckom meste Dusseldorf, kde všetkých 9 áut čakalo na presun do Álp, kde malo prebehnúť nakrúcanie jednej zo sekvencií vo filme. 5 z nich boli luxusné Range Rovery.

Produkcia filmu sa vyjadrila veľmi stroho a spolieha sa na vyšetrovacie metódy a schopnosti nemeckej polície, aby sa k autám čím skôr dostali. To však bude ťažké, najmä ak si uvedomíme aký veľký je dopyt po západných luxusných autách v takom Rusku...

Producenti sa ani nevyjadrili, či z dôvodu krádeže nastali problémy v časovom harmonograme nakrúcania, ale je to možné. Ostáva nám tak len dúfať, že aj napriek peripetiám pri nakrúcaní bude stáť nový film za to a diváci dostanú za lístky do kina patričnú protihodnotu.

Ján Hargaš
ZDROJ: new york times

Komentáre k článku


Stream naživo