2014-06-12 11:27:49
Vytiahol pištol, biele ponožky,
Vytiahol pištol, biele ponožky, čierne mokasíny, zamračil sa a vyrazil! Ďabol!

VIDEO: Čo je viac? Pištoľ alebo auto? Pozor, sme v Rusku!

Myslíte, že je to čisto hypotetická otázka? Nie, v Rusku sa riešia aj takéto „dilemy“, a to rovno na ulici!

Rusko, Rusko... Krajina tajgy, Putina, ropy, plynu, vojakov, zimy, Bajkalu, najdlhšej železničnej trate sveta, magorov na cestách a krajina palubných kamier. Že také Rusko v skutočnosti nie je? Ale je a je ešte omnoho viac...

V nasledujúcom videu môžeme takmer s istotou vylúčiť, že incidentu predchádzalo niečo, čo kamera nezachytila. V tomto prípade je videosekvencia dostatočne dlhá a následnosť udalostí dostatočne jasná, aby sme mohli celkom presne usúdiť čo sa vlastne stalo.

Uploader videa, teda vodič vozidla na ktorom bola namontovaná palubná kamera prechádzal pokojným tempom mestom. Išiel v ľavom pruhu a po čase sa mu pravdepodobne nalepil na chrbát vodič čierneho SUV (Cayenne). Vodič neuhol, no namiesto toho takmer úplne zastal pred značkou oznamujúcou maximálnu povolenú rýchlosť 40 km/h.

To stálo vodiča SUV posledné zvyšky zdravého rozumu, zablokoval auto „nášho“ vodiča, vyliezol zo svojho auta a pustil sa doňho. Po pár sekundách a udajne minimálne jednej facke si povedal, že nestačilo, z auta vytiahol zbraň a ohrozoval ho. Po pár chvíľach výmeny názorov vliezol do auta mysliac si, že sa všetko skončilo. V tom okamihu bol „na koni“ vodič s palubnou kamerou a... (začať môžete od cca 30 sekundy)

Vodič, ktorý svoj zážitok následne pustil na internet tvrdil, že sa šofér SUV mylne domnieval, že mu chcel dať príučku a tak sa rozhodol, že príučku dá on jemu. Tmavovlasý chlapík mu mal jednu vraziť a následne sa mu mal povyhrážať s pištoľou v ruke. Uploader tvrdí, že v tom bol nevinne, no nám sa zdá, že až tak nevinný nebol....

Každopádne treba spomenúť ešte jednu vec: odtrhol mu dvere a namiesto úteku zastavil a vystúpil z auta. Urobil by to „normálny“ človek ak by vedel, že práve poriadne nasral chlapíka so zbraňou v ruke?  

 

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo