2014-03-11 02:55:00
Ako nové, nikdy nebúrane,
Ako nové, nikdy nebúrane, garážované a v TOP stave... či?

VIDEO: Ako vyzerá „nikdy nebúrané ojazdené auto“ v Poľsku? S trochou tmelu...

Láka vás inzerát pekného jazdeného auta so super cenou? Pozor, aby ste nekúpili niečo podobné!

Tmel dokáže zázraky! Aj z búraného auta vie vyčarovať auto „ako nové.“ No stačí po ňom trošku pobúchať kladivkom a...

Tmel sa pri jemných ťukancoch a preliačinách používa bežne. Aj keď by šikovný klampiar dokázal plech vyrovnať, či opraviť, často sa domáci majstri snažia okoloidúcich a samých seba „ošáliť“ zatmelením a následným nalakovaním poškodeného dielu.

Pri niektorých prípadoch tmel má opodstatnenie, no čo s autom, po vážnej nehode, ktoré pravdepodobne skončilo v jarku na streche? Predať na diely? Niééééé!

Zatmeliť!!!

Celé? No jasné! Zatmelíme, nalakujeme, ponúkneme za lacno a predáme prvému blbečkovi, čo pôjde okolo. Tomu sa hovorí kšeft! Viem, väčšina z nás takýto inzerát odhalí ešte pred tým, než sa za autom vyberie. Najneskôr na to záujemcovia prídu na mieste. Často netreba ani merať hrúbku laku elektronicky.

Ešte stále sa nájdu takí, ktorí očarení cenou a samotným autom potratia rozum a auto kúpia skôr než ho poriadne overia – tá cena, výbava, čierna farba, svetlá, elektróny, klíma a „šecko...“

V tomto prípade išlo o Renault Laguna prvej generácie s motorom 1,9 dCi, či dTi. Už kúpa tohto modelu, by sa niekomu mohla zdať pritiahnutá za vlasy, čo však kúpiť toto auto po ťažkej havárii? Nový majiteľ by bol šťastný naozaj len chvíľu.

Nevieme akým spôsobom sa k autu dostali mladí Poliaci, ktorí video postli na net, je však možné, že si ho za pár šupiek jeden z nich sám kúpil. Podľa všetkého auto rozoberali na náhradné diely a prišli na zopár „prekvapení.“ Nech to bolo akokoľvek, berte tieto zábery ako výstrahu. Pri jazdených autách si skrátka treba dávať pozor!

Ján Hargaš
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo