2017-02-23 15:39:12
Dacia Logan MPV Stepway
Dacia Logan MPV Stepway
Zdroj: Renault Group

Rodina Stepway sa rozšírila o štvrtého člena – Dacia Logan MCV Stepway

Dacia predstaví toto moderné, priestranné a dostupné kombi na ženevskom autosalóne s novými limitovanými edíciami viacerých modelov.

Po dosiahnutí predajných rekordov v roku 2016 Dacia oznamuje príchod nového modelu - Nový Logan MCV Stepway ním rozširuje obľúbenú ponuku pre zákazníkov.

Rodina Stepway inšpirovaná svetom crossoverov sa rozšíri o Nový Logan MCV Stepway, ktorý ponúka nový dizajn a všetky vylepšenia predstavené koncom roka 2016. Auto ponúka väčšiu svetlú výšku o 50 mm, predný a zadný kryt pod nárazníkom, mriežku chladiča ako má model Duster, bočné ochranné lišty pre spodnú časť karosérie a špecifický interiér.  Nový Logan MCV Stepway ponúka všetky benefity z modelu Logan MCV, vrátane priestranného interiéru a kapacitu kufra, ktorá je jedna z najväčších na trhu (573 l).

Nový Logan MCV všeobecne je kombi, ktoré ponúka rekordný priestor za naozaj nízku cenu. Za 12 rokov si vytvorila Dacia na trhu unikátne miesto, má 4 milióny zákazníkov po celom svete a jedinečnú komunitu fanúšikov na Facebooku. Nový Logan MCV Stepway bude dostupný ako samostatná verzia na slovenskom trhu na jeseň tohto roka.

Zdroj: Renault Group

Nová limitovaná edícia Outdoor

Na autosalóne v Ženeve odhalí Dacia aj novú limitovanú sériu pre celý rad Stepway, vrátane modelov Sandero, Dokker, Lodgy a nový Logan MCV, ako aj pre model Duster (meno limitovanej série sa bude líšiť v závislosti od trhu).

Limitovaná séria Outdoor bude dostupná na všetkých osobných modeloch Dacia. Uvádzacou farbou bude nová exkluzívna Sivá Island a špeciálne pre model Sandero nová Oranžová Orce. LE Outdoor je charakteristická bohatou výbavou zahrňujúcou multimediálny a navigačný systém Media Nav Evolution, zadné parkovacie senzory, špecifické čalúnenie, dizajnové prahy dverí a orámovanie ventilačných otvorov. Exteriér vozidla podobne ako verzia Stepway ponúka outdoorový dizajn.

Limitovaná edícia Outdoor je na slovenskom trhu aktuálne dostupná na modeloch Duster, Lodgy a Dokker. V modeloch Nové Sandero, Logan a Logan MCV sa v cenníkoch objaví v priebehu marca 2017.

Značka zaznamenala silný rozmach v roku 2016. Dacia predala minulý rok 584 219 vozidiel v 44 krajinách a zaznamenala medziročný nárast predajov o 6%. Dacia zaznamenala rast predaja na všetkých trhoch a v 28 štátoch dosiahla rekordnú predajnosť.

Jozef Vydra
ZDROJ: Renault Slovensko

Komentáre k článku


Stream naživo