2018-04-29 04:10:00
Autosalón Bratislava 2018
Autosalón Bratislava 2018
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Tu je MEGA GALÉRIA z autosalónu v Bratislave

Prinášame vám prvú časť našej mega galérie z končiaceho autosalónu v Bratislave.

Po výpočte najväčších noviniek z autosalónu v Bratislave, po galérii hostesiek a missiek, po prvomdruhom video zostrihu z autosalónu prichádza konečne tradičná mega galéria. V jej prvej časti nájdete novinky od značiek Peugeot, Lexus, Toyota, Citroen, Opel, Hyundai, Jeep, Suzuki a Lada.

Autosalón v Bratislave sa dnes končí. Ak ste ho nestihli, alebo sa naň ešte len chystáte, aj pre vás je prichystaná naša veľká galéria. Fotodokumentácia síce neposkytne taký príjemný zážitok ako video, na druhú stranu dokáže vďaka množstvu záberov zachytiť aj to, na čo vo videozostrihu nezostal čas.

Na autosalóne v Bratislave ste mohli nájsť novinky od 50-tich značiek automobilov. Celkovo končí výpočet slovenských premiér na číslovke 80. Tradičnou súčasťou sú aj hostesky a toho roku sa k akcii pripojili aj adeptky na titul Miss Slovensko. Okrem najnovších automobilov nájdete v Inchebe veterány značky BMW, veterány mapujúce históriu Československého automobilového priemyslu, autodoplnky a bohaté občerstvenie. 

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo