2023-06-16 11:00:00
Maserati MC20 a Grecale
Maserati MC20 a Grecale dostali laky od Beckhama
Zdroj: Maserati

FOTO: David Beckham získal Messiho a navrhol dve unikátne farby pre Maserati

Kariéru a kroky futbalistu Davida Beckhama si dnes opäť pripomínajú milióny fanúšikov futbalu.

Pochopiteľne za to môže jeho veľký tromf. Pre svoj klub Inter Miami získal najlepšieho futbalistu sveta. Drobného argentínskeho hráča, ktorý aj v 35-rokoch dokáže z obrancov robiť štatistov. Lionel Messi čoskoro oficiálne oblečie rúžový dres amerického klubu, ktorého spolumajiteľom a lídrom je David Beckham, niekdajšia superhviezda futbalu s neuveriteľnou kopacou technikou a veľkou záľubou v móde.

Pána Beckhama nemusím detailnejšie predstavovať. Kto ho nepozná, toho pozdravujem do jaskyne a gratulujem k čerstvému zavedeniu internetu. Ale vážne, David Beckam spolu so špecialistami z Maserati vytvoril dve unikátne farebné prevedenia inšpirované dvomi výnimočnými modelmi z histórie Maserati.

Fuoriserie Essentials - tak sa volá program, ktorého súčasťou je aj ambasádor značky s trojzubcom v logu menom David. Dve farby v špecifickej kombinácii s interiérom sú dostupné pre superšport MC20 a športový crossover Grecale. Prvá farba sa volá Night Interaction, druhá Verde Royale. Prvá je vraj modrá, druhá zelená.

Prvá farebná kombinácia s "modrou" Night Interaction bola inšpirovaná modelom Ghibli z roku 1967. Táto modrá je kombinovaná s hnedou kožou na sedačkách. Zelený odtieň je inšpirovaný modelom Maserati Quattroporte Royale z roku 1986. Bol to unikátny model, z ktorého značka vyrobila len 51 kusov (na viac by asi v tom čase ani nemala peniaze).

Aby si prípadný záujemca o Beckham farby svoju výnimočnosť užil ešte viac, v oboch modeloch bude mať za odmenu kovovú plaketu oslavujúcu túto kolaboráciu s menom populárneho ex-futbalistu. Fotky sú v galérii.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Maserati

Komentáre k článku


Stream naživo