2023-04-03 22:23:00
Porsche Cayenne 4.
Porsche Cayenne
Zdroj: Porsche

Bratislavské Porsche Cayenne ukázalo interiér

Porsche Cayenne aktuálnej generácie bude mať nový dizajn interiéru.

4. generácia Porsche Cayenne prejde na elektrický pohon a bude sa vyrábať v Bratislave, no na to si ešte treba počkať. Dovtedy tu bude facelift aktuálnej generácie, ktorý sa oficiálne ukáže 18. apríla, teda už o pár dní, no už teraz si môžeme pozrieť zábery z interiéru. Evolúcia nepočká, revolúcia sa nekoná. Typický nemecký prístup k interiéru zachováva tradičné prvky - napríklad hodiny, no i tradičný volant a tradičnú palubnú dosku na tradičných miestach a tradičných tvarov. Menia sa však spôsoby, štýly a prostriedky zobrazenia a nastavovania. 

Nový Cayenne bude mať veľký digitálny prístrojový štít a centrálny displej infotainmentu, ktorý bude len o málo menší ako najväčšia verzia súčasného modelu. Stratené milimetre sa však rýchlo nájdu na treťom 10,9 palcovom zobrazovadle, ktoré je určené pre spolujazdca. Samozrejme, auto bude mať aj head-up displej, ambientné osvetlenie a všetko to, čo dnes zákazníci chcú, no aj niečo nové. 

Pod centrálnym displejom, je nový ovládací panel na ovládanie vzduchotechniky a niekde v tých miestach sa nachádza aj indukčná nabíjačka vybavená chladením - to aby bezdrôtovo prepojenému a neustále nabíjanému zariadeniu nebolo príliš teplo. 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Porsche

Komentáre k článku


Stream naživo