2018-04-27 04:20:00
Novinky z autosalónu v
Novinky z autosalónu v Bratislave
Zdroj: Ján Hargaš

VIDEO: Čo vás čaká na autosalóne v Bratislave? Pozrite si zostrih!

Pripravili sme pre vás video z bratislavského autosalónu. Najzaujímavejšie novinky si môžete skutočne vychutnať.

Či už sa na autosalón v Bratislave chystáte, nechystáte, alebo ste na ňom už boli, jedno je isté: na výstavisku sa počas týždňa vystriedajú tisíce ľudí. Čím bližšie je víkend, tým viac návštevníkov možno čakať. Niekedy je ťažké obzrieť si vystavené automobily naozaj do detailu, aj keď si na autosalón vyhradíte dostatok času.

Autosalón v Bratislave je v plnom prúde. My vám prinášame prvú časť zostrihu z výstaviska. Náš kameraman sa pozrel na niekoľko vytipovaných kúskov skutočne detailne. Pravda, aj v novinársky deň sa vďaka množstvu pozvaných hostí len málokedy podarí úplne čistý záber, no oko kamery dokáže zachytiť viac než statická fotografia, to je hádam každému jasné

Ale nemyslite si, na výstavisku sme nerobili „len“ video a nefotili „len“ hostesky a missky. Ešte vás čaká tradičná MEGA galéria. Tu je sľúbené video. Mimochodom, druhú časť prinesieme už zajtra! 

Ak vás video navnadilo, alebo cestu na autosalón zvažujete už dlhšie, vedzte, že na výstavisku v Inchcebe vás čaká zhruba 80 premiér a autá od 50-tich automobiliek. Okrem najnovších modelov najvýznamnejších značiek nájdete na autosalóne aj exkluzívne luxusné a superšportové kúsky a taktiež niekoľko veľmi zaujímavých veteránov. K tomu si treba prirátať neodmysliteľný veltrh s auto-doplnkami a širokú paletu občerstvenia. Vstupenky na autosalón môžete online zakúpiť tu:

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo