2015-02-14 04:30:10
Ruským manželom zhorela v
Ruským manželom zhorela v garáži Panamera
Zdroj: TV Ruptly

VIDEO: Ruským manželom zhorela v garáži Panamera. Žalujú Porsche. O milióny

Podľa znaleckého posudku totiž za požiar môže skrat v motorovom priestore.

No nenasrdilo by vás to? Prídete autom domov, vypnete motor a odídete. O pár hodín je z vášho auta šrot, lebo predtým bolo v plameňoch a s ním aj časť garáže. Na to vlastnými silami nestačíte, privoláte teda hasičov, no chcete vedieť, čo bolo príčinou požiaru. Podozrenie padne na auto. Zavoláte si znalca, necháte vypracovať posudok.

Takto akosi postupoval v skratke jeden ruský manželský pár. Ich Porsche Panamera 4S začalo v noci horieť. Majiteľa na oheň upozornil dym v dome. Snažil sa síce zneškodniť šľahajúce plamene z motorového priestoru auta, no požiar silnel a nakoniec situáciu museli prevziať do svojich rúk moskovskí hasiči. Našťastie sa nikomu nič nestalo, hoci hrozil aj výbuch plynového kotla.

Majiteľ chcel vedieť viac, či za podivným požiarom nebolo náhodou cudzie zavinenie. Je totiž nielen dlhoročným priaznivcom značky, ale dokonca má byť aj známy Wolfganga Porscheho. Poviete si, čo je na tom, každý niekoho pozná. Situácia ale začala naberať na zaujímavosti po tom, čo sa v Stuttgarte k situácii postavili chrbtom

Známy – neznámy, v sídle firmy ho vraj ignorovali. Napriek tomu si Rus nechal vypracovať súkromný znalecký posudok, podľa ktorého je na vine skrat v motorovom priestore Panamery. No a nezáujem zo strany automobilky nakoniec prispel k tomu, že ju ruský pár žaluje o 100 miliónov rubľov, čo je v prepočte asi 1 milión a 370 tisíc eur... Len pre zaujímavosť, za takúto peknú sumičku by si v Nemecku za tamojšie ceny kúpili desať nových Panamer 4S – a ešte by im zostalo. Chcú sa majitelia poistiť, aby nakoniec získali peniaze aspoň na jednu novú? Alebo chcú začať obchodovať s touto komoditou..?

Jozef Vydra
ZDROJ: RuptlyTV

Komentáre k článku


Stream naživo