2015-02-08 13:55:00
Jedovitá ukričaná babka môže
Jedovitá ukričaná babka môže byť tiež problém

VIDEO: Ako si poradiť s agresívnym pasažierom v MHD? Tento vodič je geniálny!

Pasažieri v mestskej hromadnej doprave, ktorí sú hluční, či agresívni do vozidla nepatria. Ako sa ich zbaviť?

Napríklad takto! Vodič mestskej hromadnej dopravy v Rusku si s nesmierne vulgárnou a protivnou starenou poradil skutočne unikátne.

Staršia žena mu už dlho pílila uši, no on jej stále slušne odpovedal. Na oplátku mu ona nadávala, vyhrážala sa mu a vrieskala na celý autobus. Vodič sa opäť snažil udržať nervy na uzde, no bolo to čoraz ťažšie. Najmä preto, lebo staršia, pomerne rozmerná pani odmietala vystúpiť z vozidla a častovala ho vulgarizmami.

Vodič ju síce opakovane upozorňoval, že ide s autobusom do depa, ona mu nadávala a odmietala vyliezť von. Po priehrštiach nadávok, ktoré by nevymyslel ani pubertiak, nakoniec vodič stratil trpezlivosť. Povedal jej, že mu už píli nervy druhú jazdu za sebou a že s ním do depa na údržbu autobusu jednoducho nemôže. Ona oponovala, že autobus ide dobre, údržbu nepotrebuje, že ona nikam nejde a že je taký a onaký... Zastavil, vyšiel zo svojej kabíny a pristúpil k ženskej. Nevymlátil z nej dušu akoby sa mohlo zdať. Ako to dopadlo, uvidíte na videu.

Samozrejme, poradiť si s najedovanou protivnou starenou je iné ako poradiť si s agresívnymi výrastkami ako to nedávno zažili cestujúci v autobuse v Prešove. No niečo podobné sa môže udiať aj u nás. Pani na videu sa totiž v autobuse vozila zadarmo. Doma sa nudila, a tak využila možnosť užiť si jazdenie mestom zadarmo a vozila sa sem a tam od konečnej po konečnú. Lepšie ako sedieť doma a nudiť sa. 

Prístup tohto vodiča je v skutku originálny. Pritom mohol byť útočný, agresívny aj on, mohol situáciu vygradovať až k fyzickému násiliu, no on ju doslova lišiacky vyhodil za pomoci jej vlastnej kabelky. Pozrite si celé video, stojí za to!

jh
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo