2015-07-01 14:14:55
Luis Castilla a jeho
Luis Castilla a jeho motocykel Harley-Davidson Road Glide
Zdroj: Harley-Davidson

EXKLUZÍVNE: Objavte s nami najúžasnejšie trasy na jazdu po Európe

Približne pred mesiacom odštartoval Harley-Davidson projekt Discover More 2015 po výbere jazdca.

Výzvu na prihlásenie sa do výberu na „životnú cestu“, sme uverejnili aj v našom magazíne. Víťazom sa stal Luis Castilla, ktorý sa na svoju cestu vydal z Londýna. Prejde počas nej za dva mesiace Európu naprieč a navštívi 17 krajín.

Spolu s našim magazínom môžete pozorne sledovať jeho zážitky a objaviť najlepšie trasy pre jazdu na motocykli. O Louisových dobrodružstvách na motocykli Harley-Davidson Road Glide vás budeme priebežne informovať každý týždeň.

„Som presvedčený, že to bude najúžasnejšie leto v mojom živote. Bol som ohromený obrovskou odozvou a gratuláciami od jazdcov z celého sveta, ktorí ma veľakrát inšpirovali tipmi na krásne a zaujímavé trasy,“ priznal ešte pred začiatkom svojej tour Luis, ktorého vybrali v Harley-Davidson z viac ako 10 000 uchádzačov o túto prácu snov. Momentálne už prešiel 11 krajín a počas 37 dní najazdil viac ako 7000 km.

 

Zdroj: Harley-Davidson
Zdroj: Harley-Davidson

Luisove zážitky z tejto cesty, ktorá sa začala v Londýne, pokračovala cez Francúzsko, Alpy, Jadranské pobrežie, Česko a Rakúsko, nájdete na špeciálne vytvorenej stránke pre motorkárov www.greatrides.eu

Tu je pre vás video, ako sa celé putovanie Luisa začalo – jeho štart v Londýne:

Môžete na nich takisto sledovať, kde sa momentálne nachádza, nechať sa inšpirovať tipmi na skvelé trasy, cesty a miesta, na ktoré sa môžete vydať aj vy a takisto pridať vlastný tip na tú najúžasnejšiu jazdu,  čím môžete inšpirovať ďalších jazdcov.

K dispozícii vám dávame aj ďalšie video z 2. etapy po Francúzsku:

Môžete si pozrieť tiež, ako prekonával Alpy, alebo čo zažil v Taliansku a na pobreží Dalmácie v Chorvátsku.

Minulý týždeň prešiel Luis Českou republikou, kde sa stretol so spevákom Honzom Toužimským legendárnej metalovej formácie Arakain. Ten ho na svojom Harleyi odprevadil na cestu do Nemecka.  „Som úplne nadšený krásou ČR, videl som nádhernú prírodu, úchvatné pamiatky a k tomu tiahle a kľukaté cesty stvorené pre jazdu na motocykli,“ neskrýval nadšenie spokojný jazdec, ktorý pred tým nemal skúsenosti so strojmi od tejto americkej ikony.

Zdroj: Harley-Davidson
Zdroj: Harley-Davidson

Louis sa už momentálne nachádza v Dánsku, potom zamieri do Švédska a Nórska, neskôr sa cez Dánsko vráti do Nemecka, odkiaľ sa presunie do Belgicka a Holandska. Svoju Discover More Tour zakončí opäť v Londýne, kam by mal doraziť 4.augusta.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo