2018-11-29 13:40:00
Motocykel 2018
Motocykel 2018
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Motocykel 2018 – Pozrite si MEGA galériu 2

Výstava Motocykel a Boat Show v bratislavskej Inchebe pokračuje najsilnejším dňom. Máme pre vás druhá časť mega galérie.

Od 15. do 18. marca sa v bratislavskej Inchcebe začína 18. ročník medzinárodnej výstavy motocyklov a príslušenstva Motocykel a 15. ročník medzinárodnej výstavy lodí Boat Show. Od štvrtka do nedele majú navyše všetci návštevníci Incheby na dvoch kolesách parkovanie zadarmo.

Návštevníci si môžu obzrieť a ohmatať motorky všetkých druhov, trojkolky, štvorkolky, skútre, custom motorky, no tiež parádne lode, vodné skútre a príslušenstvo. K výstave tradične patrí moto oblečenie, helmy, výstroj a mnohé ďalšie.   Predstavia sa kompletne všetky značky, ktoré sa predávajú na Slovensku a medzi vystavenými kúskami nebudú chýbať ani skutočné špeciality v hodnote desiatok tisícov eur.

Na výstavisku nájdete stroje a príslušenstvo od značiek ACCESS MOTOR, ADIVA, APRILIA, ARCTIC CAT, BENELLI, BETA, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, CF MOTO,  DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, JAWA, KAWASAKI, KEEWAY, KTM,  LINHAI, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, SYM, SUZUKI,TGB, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA.

Obe podujatia so zameraním na aktívne trávenie voľného času patria medzi návštevnícky najpopulárnejšie akcie a každoročne prilákajú desaťtisíce ľudí nielen z celého Slovenska, ale aj zo susedných krajín. Vstupenky na výstavy Motocykel a Boat Show si môžete pohodlne kúpiť priamo v pokladni (dnes – v sobotu za 10 eur) alebo na stránke predpredaj.sk na nedeľu za 8 eur.

Ak ešte nie ste rozhodnutí, či na výstavisko prídete, alebo je pre vás výstava Motocykel a Boat Show v Bratislave aktuálne príliš ďaleko, pozrite si druhú časť bohatej mega galérie z výstavy. V prvej časti ste mohli vidieť stroje od Hondy, Harley Davidson, či od Triumphu. V tejto druhej časti nájdete motocykle od Suzuki, BMW, či Indian a mnohých ďalších.


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo