2018-03-15 13:13:06
Motocykel a Boat Show
Motocykel a Boat Show 2018
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Výstava Motocykel a Boat Show 2018 sa práve začína. Pozrite si MEGA galériu!

Z práve štartujúcej výstavy Motocykel a Boat Show z Incheby vám prinášame prvý diel našej Mega galérie.

Od 15. do 18. marca sa v bratislavskej Inchcebe začína 18. ročník medzinárodnej výstavy motocyklov a príslušenstva Motocykel a 15. ročník medzinárodnej výstavy lodí Boat Show. Od štvrtka do nedele majú navyše všetci návštevníci Incheby na dvoch kolesách parkovanie zadarmo.

Návštevníci si môžu obzrieť a ohmatať motorky všetkých druhov, trojkolky, štvorkolky, skútre, custom motorky, no tiež parádne lode, vodné skútre a príslušenstvo. K výstave tradične patrí moto oblečenie, helmy, výstroj a mnohé ďalšie.   Predstavia sa kompletne všetky značky, ktoré sa predávajú na Slovensku a medzi vystavenými kúskami nebudú chýbať ani skutočné špeciality v hodnote desiatok tisícov eur.

Na výstavisku nájdete stroje a príslušenstvo od značiek ACCESS MOTOR, ADIVA, APRILIA, ARCTIC CAT, BENELLI, BETA, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, CF MOTO,  DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, JAWA, KAWASAKI, KEEWAY, KTM,  LINHAI, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, SYM, SUZUKI,TGB, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA.

Zdroj: Ján Hargaš

Súčasťou výstavy je aj jedinečná motošou Adama Peschla a Special Brothers Teamu s motocyklovými kaskadérmi, ktorí predvedú kúsky na motorkách a štvorkolkách, ukážky jazdy „na zadnom“ či drift šou. Nebudú chýbať autogramiády motocyklových reprezentantov, možnosť fotenia na motorkách, zaujímavé besedy aj expozície veteránov.

Na skutočných fajnšmekrov čaká výstavná prehliadka tuningu a motocyklov vyrobených na zákazku Customs of Slovakia v nových, väčších priestoroch vstupnej haly. Nebude chýbať program s módnymi prehliadkami, zvukovou aj svetelnou šou. Súčasťou prezentácie bude aj Slovenská národná tetovacia výstava, ktorá dostane pod jednu strechu slovenské tatérske špičky. Umelci tvoriaci na kožu si zmerajú sily v súťaži o najpôsobivejšie tetovanie.

Zdroj: Ján Hargaš

Obe podujatia so zameraním na aktívne trávenie voľného času patria medzi návštevnícky najpopulárnejšie akcie a každoročne prilákajú desaťtisíce ľudí nielen z celého Slovenska, ale aj zo susedných krajín. Vstupenky na výstavy Motocykel a Boat Show si môžete pohodlne kúpiť cez Predpredaj.sk

Ak ešte nie ste rozhodnutí, či na výstavisko prídete, alebo je pre vás výstava Motocykel a Boat Show v Bratislave aktuálne príliš ďaleko, pozrite si prvú časť bohatej mega galérie z výstavy.

Okom fotoobjektívu si môžete pozrieť najzaujímavejšie kúsky na výstavisku, krásne detaily parádnych strojov, hostesky a môžete sa aspoň sprostredkovane nadýchnuť atmosféry tohto podujatia.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: incheba

Komentáre k článku


Stream naživo