2017-04-06 04:00:00
Opel Insignia 2017
Opel Insignia 2017
Zdroj: Opel

VIDEO PRVÁ JAZDA: Opel Insignia trocha inak

Čo bolo, bolo, donedávna to stačilo a ľudia boli spokojní. No „terazky“ je tu fenomén video...

Asi tak sa dá charakterizovať súčasnosť, keď menej čítame a viac si prezeráme a pozeráme. Nevravím, že aj viac rozumieme, ale obrázkové návody ľudí nebavia. Chceme dynamiku – obraz, ktorý sa hýbe, žije, dýcha. Logickým vyústením je video.

Máme v redakcii nevýhodu, že neexistuje podpora nášho titulu nejakými printovými médiami. Noviny, časopis, alebo čokoľvek podobné nie je. Sme čisto digitálni. Na strane druhej je to výhoda, lebo internet umožňuje prinášať text, fotky aj obraz. Čo napríklad časopisy a noviny nevedia – ak nemáme na mysli Harryho Pottera a čarodejnícke noviny s hýbajúcimi sa obrázkami...

Opel Insignia sme vám už predstavili po dynamickej prezentácii vo Frankfurte nad Mohanom a v Russelsheime – rodisku modelu. Klasický formát z našich stránok už dôverne poznáte – text a fotky. Teraz prinášame informácie v trocha inej forme – ako doplnok k už uverejnenému článku pribudli aj tie pohyblivé obrázky. Dajte nám vedieť v diskusii, ako sa vám to pozdáva a čomu máme venovať viac úsilia. Či je video pre vás akceptovateľné ako primárny zdroj informácií, alebo doplnkový, prípadne ako jediný.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo