2018-11-20 05:55:00
VW Polo
VW Polo
Zdroj: VW

Chcete kúpiť Volkswagen Polo? Teraz alebo nikdy!

Volkswagen si na svoj obľúbený mestský hatchback prichystal lákavé zľavy. Buď môžete mať Polo lacnejšie o 1000 Eur... alebo až o 15000 Eur.

Ak máte zálusk na nový Volkswagen Polo, odporúčame vám kúpiť si ho najneskôr pod vianočný stromček. Na Polo sa totiž vzťahujú dve akcie, pričom obe končia 21.12. 2018.

Prvá akcia sa nazýva Výmenný bonus. Ak prídete so svojim starým vozidlom a vymeníte ho za nový Volkswagen Polo, dajú vám vo Volkswagene zľavu 1000 Eur. Tým pádom sa základná cena Pola zníži na 10 990 Eur. Jednoduché.

Zdroj: VW

Druhá akcia je vlastne súťaž. Je zaujímavejšia a potenciálna výhra je oveľa vyššia! Jedná sa o žrebovaciu súťaž, avšak namiesto toho, aby ste zbierali žreby a SMS-kami a zapojili sa tak medzi milióny súťažných žrebov, si musíte kúpiť Volkswagen Polo. Nebudete teda súperiť s miliónmi iných žrebov, ale iba s ľuďmi, ktorí si tiež v súťažnom období kúpili nové Polo. A výhra? Volkswagen vám vaše nové Polo preplatí až do výšky 15000 Eur!

Zdroj: VW
Zdroj: VW

Ak si teda medzi 15. októbrom a 21. decembrom záväzne objednáte nové Polo a podpíšete Súhlas so spracovaním osobných údajov v súťaži, ste zaradení do žrebovania. To prebehne 7. januára 2019, pričom šťastný víťaz vyhrá 15000 Eur. To mu vo väčšine prípadov postačí na pokrytie kompletných nákladov na kúpu modelu Polo a niekomu možno ešte aj zostane. Samozrejme, podmienka vyplatenia výhry je preukázanie, že výherca je uvedený v technickom preukaze svojho nového auta. Zaujímavé je, že v tejto súťaži neprehráva nikto. Ostatným totiž zostane nové Polo – šikovné, pohodlné  mestské autíčko s nízkou spotrebou, množstvom asistenčných systémov a prekvapivo priestranným interiérom. Také auto vám bude robiť radosť, aj keď si ho kúpite za vlastné.

Zdroj: VW
Zdroj: VW

Aby ste sa naňho trochu namotivovali, skúste si malú zahrievaciu súťaž, kde sa dozviete užitočné informácie o Pole, ale aj o iných veciach. A teraz rýchlo vyberať farbu, motor, prevodovku a výbavu. Držíme palce, aby sa šťastie usmialo práve na vás.


AUTOR: PR článok
ZDROJ: Porsche Slovakia

Komentáre k článku


Stream naživo