2017-04-24 08:55:00
VAM systém na zabezpečenie
VAM systém na zabezpečenie auta
Zdroj: Vámoš

Máte svoje auto zabezpečené? Naozaj? Potom toto nečítajte!

Možno spávate celkom pokojne, mysliac si, že ste pre ochranu auta urobili, čo sa dá.

Vynaliezavosť zlodejov a ich prefíkané triky však nepoznajú hranice. Ak nechcete zažiť nepríjemný šok z krádeže a následné vybavovačky, zabezpečte svoje auto doposiaľ neprekonaným systémom. Nie je to iba dobrá rada - zabezpečenie auta je dnes povinnosť a týka sa aj vás. Aby ste zlodejom nielen čo najviac znepríjemnili, ale hlavne prekazili snahu zmeniť vlastníctvo vášho auta.

Unikátny zabezpečovací systém vymyslel Slovák

Štefan Vámoš si povedal, že metódy zlodejov využije vo svoj prospech a vyvinie systém, ktorý bude lepší než všetky zlodejské triky. A tak sa ešte v roku 1986 zrodil v jeho hlave nápad. Zabezpečovací systém VAM vyvíjal niekedy aj 20 hodín denne, dokonca musel predať rodinný dom, aby mal ďalšie prostriedky na pokračovanie v práci.

To, že sa námaha vyplatila potvrdzuje 6 000 majiteľov vozidiel, do ktorých už bol systém nainštalovaný a už 15 rokov ostáva neprekonaný. Kvalitu slovenského výrobku ocenili v Nemecku certifikátom kvality TÜV SÜD.

Zdroj: Vámoš

Odolal až 500 pokusom o ukradnutie auta

Zabezpečovací systém je imobilizérom a alarmom v jednom. Rušičky sú na neho prikrátke, pretože je pasívny – teda v tom zmysle, že nevysiela ani neprijíma žiadny signál. Do vozidla ho montujú výhradne pracovníci firmy VAM individuálne pre každé jedno auto, ktorí nastavia odlišné kombinácie zabezpečených častí. Je teda nemožné, aby mali dve autá rovnako nastavené zabezpečenie.

Systém má dve časti. Jedna je namontovaná do palubnej dosky a druhá je malá kazetka, ktorú majiteľ pri odchode z auta vyberie. Netreba si pamätať žiadne heslá, pred jazdou kazetku opäť vložíte do auta a môžete vyraziť. Veľké pozitívum je ekologickosť, pretože systém má nulový odber energie z batérie.

Jediná inštalácia a zlodeji sú prikrátki

Zlodeji svoje sofistikované metódy zlepšujú a inovujú každý deň, prečo im teda zbytočne dávať šancu, že práve vaše auto zmizne bez stopy z parkovacieho miesta?

Zabezpečovací systém VAM máte namontovaný za 3 - 4 hodiny a ihneď je pripravený na používanie. Zaplatíte len raz a žiadnych ďalších mesačných poplatkov alebo zmluvnej viazanosti sa nemusíte obávať. Značka či typ nerozhoduje, aktuálne už systém chráni viac ako 3 000 typov vozidiel.

Môžete si ho nechať namontovať aj na nové auto. Neovplyvňuje znehodnotenie záruky a poisťovne ho akceptujú bez problémov. 

Zdroj: Vámoš
Zdroj: Vámoš

O krok ďalej pred zlodejmi

Spoliehať sa na mechanické zabezpečenie je v dnešnej dobe naivné a odradí možno zlodejov amatérov. Proti tým skúsenejším treba vytasiť účinnejšie zbrane. Zbytočne sa budete chytať za hlavu a bezmocne pozerať na miesto, kde ešte pred pár hodinami stálo vaše auto. Radšej kontaktujte firmu VAM online alebo si nechajte vypracovať cenovú ponuku priamo v pobočkách Kalná nad Hronom a Bratislava.

Viac informácií na www.autoalarm-vamos.sk

PR, platená reklama
ZDROJ: VAM

Komentáre k článku


Stream naživo