2017-04-04 08:55:00
VAM systém na zabezpečenie
VAM systém na zabezpečenie auta
Zdroj: Vámoš

Vážne chcete prísť o svoje auto? Tak si ho teda nezabezpečte

Ste si naozaj istí, že máte svoje auto dobre zabezpečené a chránené? Nebuďte naivní – dnes sú zlodeji neraz pár krokov pred výrobcami.

Nachádzajú stále nové triky, ako sa dostať do vášho auta. No a keď sú už v ňom, vedia dosiahnuť veľmi rýchlo, aby sa doteraz vaše stalo ich autom. Kto už niekedy zažil peklo po ukradnutí auta, vie aký bezradný pocit to je. Nehovoriac o papierovačkách a strachu, aby sa rovnaká situácia neopakovala.

Dá sa klepnúť zlodejom áut po prstoch?

Napriek tomu, že autá majú dnes veľa riadiacich jednotiek a zariadení s bezdrôtovou komunikáciou, vynaliezaví zlodeji ich vedia napadnúť a deaktivovať. Čo sa dá robiť, aby vám auto nikdy neukradli? Máme pre vás tip na účinný zabezpečovací systém, ktorý doposiaľ nebol prekonaný.

Zdroj: Vámoš
Zdroj: Vámoš

Slovenský patentovaný systém VAM

100%-né zabezpečenie auta je prakticky nemožné, ibaže by ste pri ňom bdeli od rána do večera. Zlodeji skúšajú všetko a neustále vymýšľajú nové taktiky, ako autá kradnúť. Práve toto zaujalo Štefana Vámoša a zrodil sa nápad. Všímal si metódy samotných zlodejov a námety mu poslúžili pri vývoji zabezpečovacieho systému VAM.

Ako učiteľ na levickej strednej priemyselnej škole bol doma v elektrotechnike. Keď dostal možnosť stážovať a učiť sa od nemeckých odborníkov v prestížnej automobilovej škole Nikolai August Otto Schule, získal novú inšpiráciu. Poznatky sa rozhodol pretaviť do praxe a v roku 1986 začal pracovať na zabezpečovacom systéme.

Nebola to ľahká cesta, pracoval niekedy aj 20 hodín denne. Dokonca s rodinou museli predať ich dom, aby vo vývoji mohol pokračovať. Oplatilo sa. Zabezpečovací systém je neprekonaný už 15 rokov. Dlhoročný vývoj zaslúžene žne úspechy, ktoré si všimli aj v zahraničí. Systém VAM získal ocenenie - Certifikát kvality TÜV SÜD Nemecko.

Zdroj: Vámoš
Zdroj: Vámoš

Zabránil každému z 500 pokusov o krádež

Čím je VAM taký výnimočný? Funguje ako imobilizér a alarm, nevysiela ani neprijíma žiadny signál a chráni viacero častí auta, nielen jeden obvod alebo mechanickú časť. Systém má dve časti - jednu, ktorá ostáva v aute a druhú, malú kazetku, ktorá sa dá vybrať. Pred jazdou stačí kazetku vložiť do vozidla a môžete vyraziť.

Dodnes VAM chráni viac ako 6 000 áut a aj napriek 500 pokusom o ukradnutie, systém autá pred zlodejmi ochránil.

Nezáleží na značke či type, v portfóliu Štefana Vámoša je viac ako 3 000 vozidiel. Montáž zabezpečuje priamo firma VAM na každé jedno auto individuálne. Firma dohliada na to, aby  každé auto malo nastavenú inú kombináciu zabezpečených častí. Preto je vylúčené, že by dve autá mali nainštalovaný systém rovnako.

 

Jednorazová investícia pre pokojný spánok

Systém nie je podmienený žiadnymi mesačnými poplatkami či zmluvnou viazanosťou. Stačí jediná inštalácia, ktorá ochráni auto pred akýmikoľvek prefíkanými trikmi zlodejov. Za 3 - 4 hodiny máte zabezpečenie nastavené firemnými technikmi a pripravené na používanie.

Kúpili ste nové auto a máte obavy, že zabezpečovací systém znehodnotí záruku? Montáž VAM nemá na stratu záruky žiadny vplyv, systém bez problémov akceptujú všetky poisťovne. Ďalšou dobrou správou je nulový odber z batérie. Auto môžete pokojne nechať zaparkované aj niekoľko týždňov bez toho, aby VAM čerpal energiu z autobatérie.

Zdroj: Vámoš
Zdroj: Vámoš

Zlodeji áut už nemajú šancu

V dnešnej dobe nie je zabezpečovací systém výsada, ale takmer povinnosťou. Spoliehať sa na mechanické zámky je neúčinné a zlodej vám to za pár sekúnd dokáže. Radšej, ako zažiť nepríjemné prekvapenie, si nechajte vypracovať cenovú ponuku. Kontaktujte nás online alebo navštívte na pobočkách v Kalnej nad Hronom a v Bratislave.

Viac informácií na www.autoalarm-vamos.sk

PR, platená reklama

Komentáre k článku


Stream naživo