2017-11-02 17:31:38
Nehoda Toronto
Nehoda Toronto
Zdroj: carscoops.com

VIDEO: Ohnivé peklo na diaľnici spôsobila nepozornosť vodiča nákladného auta

Nehoda, ktorá sa udiala na diaľnici pri meste Toronto pôjde s najväčšou pravdepodobnosťou na vrub vodiča cisterny.

Dva nákladné automobily s cisternami plnými pohonných hmôt sa vznietili pravdepodobne po náraze do kolóny automobilov. Obrovský požiar, ktorý následne vznikol, pripravil o život minimálne tri osoby.

Nehoda sa odohrala v utorok večer na diaľnici v oblasti mesta Toronto (Highway 400) v Kanade. Podľa seržanta Kerryho Schmidta z ontarijského policajného oddelenia venujúceho sa bezpečnosti na cestách stojí za fatálnou nehodou nepozornosť vodiča jednej z cisterien pri riadení. Nákladné vozidlo vrazilo zozadu do spomaľujúcej až stojacej kolóny automobilov. Cisternu po náraze zachvátil požiar a obrovský výbuch pravdepodobne zapríčinil vznietenie ďalšieho nákladného auta s obdobným nákladom.

Podľa očitých svedkov vyzeralo miesto nehody krátko po vznietení cisterien ako scéna z Armagedonu. Seržant Schmidt vravel, že sa autá na mieste doslova roztopili do asfaltu.

Nepozornosť vodičov osobných automobilov je častým problémom a dôvodom vážnych nehôd, avšak nepozornosť vodičov nákladných automobilov môže mať omnoho tragickejšie následky. Tak ako vidieť na nasledujúcom videu.

 

 

jh
ZDROJ: Carscoops, youtube.com, CTV News

Komentáre k článku


Stream naživo