2016-10-18 04:35:00
Autosalón Nitra 2016
Autosalón Nitra 2016
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Pozrite si najkrajšie hostesky z autosalónu v Nitre!

Krásne autá a krásne ženy k sebe patria ako káva a koláč. Tak tomu bolo aj v Nitre.

Nitriansky autosalón sa skončil v nedeľu večer. Priniesol mnoho zaujímavého vrátane viacerých slovenských premiér. Ak ste ho nestihli, či si chcete automobilové novinky a atmosféru z Nitry pripomenúť, zájdite sem.

Okrem áut, motoriek a rôznych doplnkov, však bolo na výstavisku vidieť i krásne ženy. Tak ako každý rok, aj tento rok mali jasnú úlohu: prilákať pohľady, oživiť výstavnú plochu a darovať unaveným okoloidúcim pekný úsmev. Samozrejme, ich úlohy neboli len tieto. Väčšina z nich okrem toho, že boli pekné, vedeli aj podať užitočné informácie o vystavených modeloch, ich motorizáciách, či cenách.

I keď to v ostatných rokoch vyzeralo, že hostesky sú len na to, aby boli pekné, nenechajte sa zmýliť. Nie sú tam len pre parádu.

Viaceré po toľkých hodinách postávania pri automobiloch a rozdávania žiarivých úsmevov pôsobili unavene. Keď sme sa pýtali, či už je toho usmievania priveľa, odpovedali takmer jednohlasne, že nie. Priveľa je iba hodín strávených v opätkoch...

V galérii nájdete niekoľko z nich. Od dračíc až po milé a usmievavé dámy. Nezmestili sa sem všetky, avšak tie, ktoré tu sú, vás isto očaria.

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo