2016-01-24 15:27:22
myšičky pred križovatkou
myšičky pred križovatkou

VIDEO: Myšičky pred križovatkou? Slečna sa ponáhľala nabúrať!

Dve slečny sa vybrali na cesty a rozhodli sa pretekať s časom. Predbiehanie na slepo sa neoplatí.

Dve mladé dámy z Ruska v automobile značky Nissan pocítili tvrdosť a hmotnosť väčšieho SUV značky BMW (?). Nehoda pripomína počítačové hry. S tým rozdielom, že to čo v hre vyjsť môže, naživo nemusí.

Predbiehať a nevidieť dostatočne vpred je chyba, ktorá sa na cestách opakuje dennodenne. Vodiči sa rozhodnú predbiehať a to samotné rozhodnutie je dôležitejšie než pud sebazáchovy hlásiaci blížiaci sa problém. Nuž väčšinou sa predbehnúť podarí aj na poslednú chvíľu. Často len preto, lebo vodič v opačnom smere pribrzdil, alebo sa uhol. Lenže raz to nevyjde...

Podobný princíp platí aj pri prechádzaní z pruhu do pruhu, s rovnakými následkami v prípade, že sa manéver nepodarí. Najhoršou situáciou na zmenu pruhu je keď do pruhu nevidíte. Výhľad vám môže zatarasiť nákladné auto, či len auto vyššej stavby. Tak to bolo aj v tomto prípade.

Vodička však nielenže na poslednú chvíľu zamierila do pruhu, do ktorého nevidela, ešte predtým predbiehala cez krajnicu, resp. pomedzi zaparkované autá. Keď vyletela poza bielu dodávku, už nemala čas vyhnúť sa zrážke a vrazila do auta stojaceho na križovatke v ľavom pruhu.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo