2015-10-11 11:40:00
Zlodej zahnaný do kúta
Zlodej zahnaný do kúta

VIDEO: Čo sa stane so zlodejom auta, ak ho majiteľ s kamarátmi chytí pri čine?

Video pochádzajúce zo Stredného východu ukazuje čo môže nasledovať, ak zlodeja zaženiete do kúta.

Video, ktoré si môžete pozrieť nižšie pod článkom sa na internet dostalo pred pár dňami. Zachytáva scénu, pri ktorej zlodej zájde s odcudzeným autom do garáže a pokojne z neho vystúpi. V tom si všimne, že ho na miesto sledovalo iné auto plné ľudí. Rýchlo beží späť k ukradnutému autu a snaží sa ujsť. Lenže vodič druhého auta zastane vo vchode do garáže, a tak zlodejovi znemožní útek.

Z prenasledujúceho auta povyliezajú mladí muži a pokúsia sa dostať do odcudzeného auta. Zlodej sa v ňom však zamkne a pod hrozbou násilia sa snaží dostať z garáže bez ohľadu na následky.

Video nezachytáva, čo sa nakoniec so zlodejom stane, no je viac ako pravdepodobné, že sa mu ujsť nepodarilo. Či ho pred surovou pomstou rozzúrenej skupinky mužov uchráni príchod polície nevieme a neuvádza sa to ani na stránke, ktorá video priniesla.

Zdá sa však, že mužov na videu viac ako majetok, či ukradnuté auto zaujímala pomsta mladíkovi, a tak jeho osud nevidíme veľmi ružovo. Isté je, že si nabudúce podobné kúsky dobre rozmyslí...

jh

Komentáre k článku


Stream naživo