2015-05-18 02:59:00
Tvrdí chlapi, títo ruskí
Tvrdí chlapi, títo ruskí policajti

VIDEO: Ruský Jackie Chan pracuje pre políciu. Takto zastavil podozrivého!

Jackie Chan je podobne ako Chuck Norris, či Bruce Lee a Steven Seagal synonymom pre ázijské bojové umenia.

Aj keď každý jeden z nich sa nim stal z iných dôvodov a iným spôsobom, sú to práve oni, ktorých si takmer každý obyvateľ Modrej planéty predstaví, ak sa začne hovoriť o bojových umeniach.

Jackie Chan sa preslávil bojovým umením, ktoré malo obvykle humorný nádych. Jeho komediálne bojové scény sú nezabudnuteľné a vďaka nevšednému štýlu si získal mnoho fanúšikov po celom svete.

Nielen pre komediálny podtón jeho filmových scén sme si k prirovnaniu vybrali práve jeho. Zásah ruského policajta totiž dozaista nie je všedný.

Udalosť, ktorú zachytáva video z palubnej kamery v policajnom aute sa odohrala 10. mája v podvečerných hodinách v Samare. Potom čo vodič bielej dodávky značky Volkswagen porušil predpisy a nezastal na policajnú výzvu, strhla sa naháňačka. Počas nej unikajúci 23-ročný mladý muž niekoľko krát ohrozil ďalších účastníkov premávky.

Ujsť sa mu nepodarilo vďaka príchodu ďalšieho policajného auta, ktoré mu zablokovalo cestu vpred tak, že do unikajúceho automobilu v nízkej rýchlosti nabúralo. Do záberu palubnej kamery sa rýchlo dostal policajt, pravdepodobne vodič jedného z áut, ktoré biely Volkswagen prenasledovali. Ten sa odhodlal k dobre prevedenému kopu, ktorým rozbil okno auta, čím mohol dosiahnuť na vodiča. Otvoril si pravdepodobne nezamknuté dvere, zvolil ešte jeden kop niekam do oblasti vodičovej tváre a následne ho za pomoci ďalšieho príslušníka vytiahol von, kde ho spoločnými silami spacifikovali.

Vodič bol pod vplyvom alkoholu, v minulosti sa už viac ráz previnil voči dopravným pravidlám a polícia zistila, že biely Volkswagen mu ani nepatrí. Mladíka teda nečaká ružová budúcnosť.

Viac než budúcnosť vodiča dodávky však zaujal prístup policajta, ktorý nohou doslova vletel do okna auta, čím mladíka dozaista úplne odrovnal. Pritom okno ani nepotreboval rozbiť, keďže boli dvere podľa všetkého otvorené, no možno ich mladík otvoril práve po danom kope s obavou, že prídu ďalšie... To však nebolo podstatné. Prevedenie kopu si rozhodne zaslúži rešpekt a sme si istí, že málokto v jeho okolí sa mu za odomknuté dvere bude smiať. Nakoniec, stále môže policajt tvrdiť, že dvere boli zamknuté, odomkli sa až potom...

jh
ZDROJ: mvd.ru

Komentáre k článku


Stream naživo