2015-04-04 11:25:00
Buldog sám v aute!
Buldog sám v aute!

VIDEO: Buldog v zamknutom aute. Neuveriteľný pes trúbil, kým neprišiel majiteľ!

Tak tento Francúzsky buldog vie ako dať najavo nespokojnosť! Majiteľ ho nechal samého a on mu to zrátal.

Nechávať domáce zviera samé zamknuté v aute je nezodpovedné, a to najmä v lete. Ani pootvorené okienko nemusí pomôcť a zviera môže zahynúť. Niečo podobné sa malo udiať aj v tomto prípade.

Matka so synom šli na nákup a psa nechali v aute. Francúzskemu buldogovi (buldočekovi) sa to nepáčilo a rozhodol sa dať to najavo neobvyklým spôsobom. Premiestnil sa za volant, prednými labami sa postavil na klaksón a začal trúbiť. Neodradili ho ani prizerajúci sa ľudia a až keď prišiel majiteľ a odomkol auto prestal.

Nechať psa v aute samotného môže byť pre psa nielen nebezpečné ale aj frustrujúce. Tento pes svoju frustráciu ventiloval tak ako ju ventilujú mnohí vodiči – trúbením. Kde sa to pes naučil, či to nebola náhoda nie je jasné. Mnohí dokonca pochybujú o pravosti videa, no všetko naznačuje tomu, že je skutočné.

Aj keď sa môže zdať, že ide o typický príklad krutosti voči zvieratám – ako reagujú mnohí pobúrení milovníci zvierat, nie je to úplne tak. Pes totiž vo veľkom aute mal podľa majiteľa prístup k jedlu a pitiu, navyše bolo pootvorené strešné okno vozidla. Pritom vonku ani nebolo teplo, inak by ho majiteľ v aute nenechal.

Podľa jeho vyjadrení je buldog iba poriadne rozmaznaný truľko, ktorý veľmi dobre vie ako si vynútiť pozornosť. Tento pokus mu skutočne vyšiel, čo poviete?

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo