2015-04-02 04:45:00
Naháňačka ako z filmu
Naháňačka ako z filmu

VIDEO: Takto polícia zastavuje unikajúce autá v premávke. To sa len tak nevidí!

Vodička veľkého pick-upu dúfala, že polícii ujde. Lenže policajti boli odhodlaní zastaviť ju za každú cenu.

Automobilové naháňačky polície s unikajúcimi vodičmi, často zločincami, patria nielen k obľúbeným videám na internete, ale tiež k akémusi folklóru v istých končinách sveta. V tomto prípade ide o USA, konkrétne predmestie hlavného mesta Washington v štáte Virginia. Podobných videí sme už videli veľa, tomuto však nemožno uprieť slušnú kôpku akcie ako z filmu.

36-ročná vodička Lakisha Tracy s neznámych príčin odmietla zastaviť auto potom, čo niekoľkokrát porušila predpisy a všimli si to policajti. Pokúsila sa ujsť im so svojim sivým pick-upom. Ako inak, zamierila na diaľnicu. Policajti jej však boli v pätách, navyše sa im podarilo zastaviť premávku. Lakisha sa tak preplietala pomedzi spomaľujúce autá, a keď vozidlá pred ňou úplne zastavili, snažila sa obísť ich cez betónový pás v strede diaľnice

Jedno z policajných áut sa priblížilo a vodič sa pokúsil vytlačiť pick-up. Autu spôsobil šmyk. Lakisha ale pokračovala ďalej, až kým sa o niečo podobné nepokúsilo ďalšie policajné auto a jej pick-up dostal defekt. Následne preukázala svoje (ne)schopnosti a plným plynom s prasknutou pneumatikou akurát opísala nádherné hodiny a skončila obkľúčená policajnými autami.

Polícia ju zatkla a obvinila. Z čoho konkrétne, ale neobjasnili, no podľa všetkého toho bolo dosť. Policajti nazvali tento spôsob zastavovania ako „precision immobilization technique“ teda precízny spôsob zastavovania. Ťažko povedať, či precízny, rozhodne však účinný a z hľadiska nutných opráv na policajných autách aj drahý. Žeby to dali zaplatiť vodičke pick-upu? Čo na to poviete?

jh
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo