2014-09-18 04:50:00
Ruska je pomstiteľka na
Ruska je pomstiteľka na motorke

VIDEO Motorkárka trestá ľudí za vyhadzovanie odpadkov na zem! Pomsta je sladká

Oko za oko, odpadok za odpadok, povedala si ruská motorkárka. Ak hodíte špinu na zem, zdvihne ju a hodí vám ju späť.

Vyhodili ste niečo z auta a „náhodou“ ste netrafili smetnú nádobu? Znečisťujete svojim bordelom ulice mesta a je vám to jedno? No počkajte! Ak nechcete okúsiť ako chutí pomsta za váš neporiadok, vyhýbajte sa ruským cestám a motorkárke ktorá má takéhoto chovania plné zuby.

Už sme tu o tom písali, a predsa na čistotu na našich uliciach ľudia kašľú. Poľahky vidíte ako z áut lietajú plechovky, sáčky, žuvačky, šušne a iné šmaky.

Ulice sú doslova zasvinené a pracovníci upratovacích čát sotva stíhajú upratať neporiadok po nás. Darmo sa znechutene obzeráme a nadávame, keď pri najbližšej príležitosti odhodíme obal od cukríka na trávnik.

A to nie je len unás. Rovnako to vyzerá aj v Rusku. Lenže tam sa jedna „baba“ rozhodla pomstiť sa. Ak niekto pred ňou vyhodí nejaké svinstvo na zem v jej dohľade, ona svinstvo zodvihne, priletí k vinníkovi a hodí mu to naspäť, prípadne mu do kabíny vhodí hocičo, čo nájde v okolí a je to poriadne špinavé.

A prečo to robí? No prečo asi?! Má tej špiny na uliciach plné zuby a my sa jej vôbec nečudujeme. Naopak, fandíme jej za odvahu, drzosť a za názornosť jej postupu. Je to taký moderný novotvar Jánošíka, či v tomto prípade Jánošíčky. Kašle na to, či ste bohatí a či chudobní a v zásade dáva iba to, čo sa vám nebude veľmi páčiť.

Veď pozerajte!

Áno, občas to vyzerá ako hrané a podľa niektorých to tak aj je, ale to vôbec nevadí. Poriadok musí byť a nech sa nespratníci boja :).

Ján Hargaš
ZDROJ: boredpanda

Komentáre k článku


Stream naživo