2016-03-08 11:16:13
Porsche 718 Boxster a
Porsche 718 Boxster a Boxster S

VIDEO: Autosalón Ženeva 2016 – vždy je šanca na výber

Ešte máte čas na rozmyslenie, či sa do Ženevy vyberiete osobne, alebo vám stačí sledovať videá.

My síce odporúčame prvú alternatívu, ale aj druhá verzia dokáže sprostredkovať množstvo informácií z najväčšieho jarného autosalónu v Európe. Najmä v prípade, že dnes ponúkame alternatívne ponuky. Aby sme boli presnejší – 120 európskych a svetových premiér je dosť veľké lákadlo. Pritom vyše 70 vozidiel (naschvál netvrdíme, že áut, lebo niektoré sa k nim iba približujú, alebo ich imitujú...) má pohon, ktorý sa blíži k čisto „bezemisnému“ – máme na mysli samozrejme v mieste spotreby. Lebo dnes nevieme vyrobiť dostatok elektrickej energie z „čistých“ zdrojov a ešte stále je v hre takzvaná uhlíková stopa.

Ale o inom sme chceli – dnes si budete môcť vybrať. Nielen z ponuky, ale aj primo v reportážach. Dnes sú také dve. V tej prvej je na výber – buď Porsche 911R, alebo Porsche, ktoré malo niekedy iba obyčajný názov Boxster, no teraz mu pribudlo ešte aj číselné označenie 718...

Ak sa presunieme do koncernu VW, na výber je buď nový Seat Ateca, ktorý mimochodom bude vyrábať pre španielsku značku Škoda – a tá v Ženeve predstavuje koncept Vision S. Je to väčšie SUV, má byť z neho budúci Kodiaq. Ktoré SUV si vyberiete?

Ak budete dlho premýšľať, dostanete sa pri sledovaní reportáží až k športovým autám snov. teda napríklad... viete čo? Dnes to neprezradíme – pozrite si.

No a na záver dnešnej porcie videoreportáží sa pozrieme na missky. Už sa volila Miss Motor Shoe 2016 – stala sa ňou kráska Mohana, 24 ročná hosteska, ktorú môžete ešte stále vidieť v expozícii značky DS (je to tá „nová“ značka odčlenená od Citroënu)  – viac sa dozviete v poslednej reportáži. Takže príjemné sledovanie:

 

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo