2015-03-09 13:53:56
Autosalón Ženeva 2015
Autosalón Ženeva 2015
Zdroj: Jozef Vydra

VIDEO: Autosalón Ženeva – denný videozostrih, 5. časť

Podľa návštevnosti to vyzerá tak, že ste si na televízne videoprehľady celkom zvykli.

Teší nás, že sa vám pozdáva ďalší rozmer, ktorý vám ponúkame zo ženevského autosalónu aj po skončení novinárskych dní. Veď autosalón sa dá navštíviť až do nedele 15. marca. Ak si chcete vychutnať čo sa deje v halách Palexpa, máte možnosť aj prostredníctvom nami ponúkaných videí.

Dnešný program je opäť zaujímavý a obsahovo bohatý. Najprv príde na rad Porsche a jeho nový Cayman GT4-ka. Potom sa pozrieme spoločne na nový Fiat 500x, ktorý by sa mal čo nevidieť objaviť už aj na Slovensku. Neminú vás ani tentoraz „koncepčné káry“ v podaní leva – ak nerozumiete, tak teda Peugeot predstavil síce už známe koncepty Onyx a Quartz, no dozviete sa o nich niečo nové. Rovnako tak o horúcej novinke z dielne VW – Sport Coupé Concpet GTE. No a do tretice je to Kia Sportspace – koncept, ktorý hovorí o budúcnosti smerovania značky.

V rámci výstavy si netreba nechať ujsť aj zaujímavé autá, ktoré inak nemáte šancu vidieť takto zblízka a pokope – pretekárske špeciály od monopostov formuly jeden a formuly E, až po okruhové autá a súťažné rely špeciály... to všetko vďaka jednému známemu sponzorovi... Nie Zoroslav Kollár to nie je!

Asi stačilo pred tým, ako sa ponoríte do sledovania dnešného 5. pokračovania videomateriálov zo Ženevy. Takže už len jedno želanie: príjemné sledovanie!

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo