2015-03-05 18:05:25
Autosalón Ženeva 2015
Autosalón Ženeva 2015 sa vlastne ešte len rozbieha...
Zdroj: Jozef Vydra

VIDEO: Autosalón Ženeva - denný videozostrih, 1. časť

Pred pár dňami sme vám sľúbili, že ak nezlyhá technika, pridáme okrem článkov a fotografií aj videozábery zo ženevského autosalónu.

Podarilo sa a máme pre vás zaujímavú ponuku – dnes skúšobne a od zajtrajšieho dňa až do skončenia autosalónu pre verejnosť budeme zverejňovať denný autosalónový videožurnál. Teda približne 6 minútový zostrih zaujímavých akcií a podujatí, ale aj predstavenie niektorých modelov z predchádzajúceho dňa a mnoho ďalšieho zaujímavého obrazového materiálu. Pozrieme sa napríklad spoločne aj do zákulisia prípravy takého podujatia, ako je medzinárodný autosalón, alebo ako to vyzeralo pri vyhlasovaní súťaže Auto roka v predvečer otvorenia autosalónu. Uvidíme, s čím všetkým tvorcovia tohto programu prídu a čím nás prekvapia.

Tieto videá sú v troch jazykových mutáciách. Komentáre sú buď v angličtine, nemčine, ktorá je jedným z oficiálnych jazykoch Švajčiarska, alebo vo francúzštine, keďže Ženeva leží v kantone, ktorý je vo frankofónnej časti krajiny. Slovenský komentár? Nuž, možno tak o rok...

Vybrali sme ako najuniverzálnejší jazyk angličtinu s alternatívnym odkazom na nemeckú verziu. Ak by ste si chceli nájsť odkaz aj na francúzsku jazykovú verziu, napíšte nám to do komentárov.

Hoci sa dva dni vyhradené pre novinárov včera skončili, autosalón vlastne iba naberá dych a pre bežné publikum je pripravený zaujímavý doplnkový a sprievodný program. Časť z neho sa dostane aj na stránky nášho magazínu a možno to bude aj inšpirácia pre návštevu tohto výnimočne zaujímavého motoristického sviatku.

Ak by ste naozaj zatúžili ísť sa pozrieť na breh ženevského jazera, okrem samotného autosalónu je dosť čo obdivovať aj v hlavnom meste automobilového Švajčiarska. Možno si odskočíte naozaj aj do hlavného mesta, teda do Zűrichu, no pre automobilových fajnšmekrov zostane prioritou Ženeva a jej výstavisko Palexpo pri ženevskom letisku.

Takže teraz už prvý z ponúkaných dielov televízneho žurnálu – príjemné sledovanie!

Na tomto odkaze si môžete pozrieť verziu s nemeckým komentárom, ak je vám bližšia, ako anglická.

Napíšte nám, ako sa vám páčil prvý diel televízneho prehľadu zo ženevského autosalónu.

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.ch

Komentáre k článku


Stream naživo