2015-03-07 12:55:00
Autosalón Ženeva 2015
Autosalón Ženeva 2015
Zdroj: Jozef Vydra

VIDEO: Autosalón Ženeva – denný videozostrih, 3. časť

Autosalón v Ženeve je špecifický, neopakovateľný a má svoju zvláštnu atmosféru.

Aj preto sa ho oplatí zažiť na vlastné zmysly. No ponúkame vám nahliadnuť do výstavných hál aj do zákulisia bez toho, aby ste museli opustiť Slovensko. Nielen pomerne rozsiahlymi fotoreportážami, v ktorých približujeme to najzaujímavejšie, čo sa dá na vlastné oči vidieť z automobilizmu na brehu ženevského jazera.

Okrem toho máme pre vás v tomto roku novinku – denný zostrih udalostí, podujatí, akcií a vôbec výber všetkého, čo sa v Ženeve na autosalóne deje. Môžete si preto pozrieť každý deň zhruba 6 minútový zostrih v podobe dynamického videožurnálu z diania na výstavisku, ktorý pripravuje tím skúsených tvorcov.

Dnes je v ponuke zaujímavý program: pozrieme sa na novinku Ferrari 488 GTB, akým modelom vstupuje Renault do kategórie SUV, automobily kategórie kombi sú v móde a chýbať nebudú samozrejme ani zaujímavosti z na výstaviska, ktoré sa dajú zhrnúť pod spoločné označenie atmosféra...

Na každý deň pripravujú jeho tvorcovia zaujímavý obsah, navyše v dynamickom režime obrazu aj komentárov. Tie sú zatiaľ v angličtine. A keďže ste sa zatiaľ nevyjadrili, že potrebujete aj nemeckú verziu programu, zostávame len pri angličtine.

Ale už dosť bolo popisu, pozrite si radšej obrazový video materiál, ktorý je príjemným spestrením klasického obsahu na našej stránke:

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo