2018-10-12 06:53:22
Autosalón Nitra 2018
Autosalón Nitra 2018

FOTO: Autosalón v Nitre sa už začal. Pozrite si MEGA Galériu z výstaviska

Autosalón v Nitre začal vo štvrtok. Prinášame vám fotografie z prvého výstavného dňa.

Autosalón v Nitre patrí tradične k najväčším automobilovým udalostiam na Slovensku. Na výstavisko Agrokomplex priláka každú jeseň tisíce automobilových nadšencov z celej krajiny. Ponuka vystavovaných automobilov a taktiež ponuka premiér je aj toho roku veľká. Viacero značiek sa pochlapilo a svoje svetové a európske premiéry priviezli do Nitry takpovediac rovno z Paríža.

Aj preto môžete na výstavisku obdivovať nielen hacičskú techniku, či široký výber autodoplnkov, ale napríklad dve horúce novinky značky SEAT – modely Tarraco a Cupra Ateca. Taktiež tam nájdete Škodu Kodiaq RS, Toyotu Camry, Volvo V60 a XC40, Range Rover Velar, Teslu X, Ford Focus, Kiu Sportage, či Golf GTI TCR.

Zaujímavá je ponuka karavanov, no azda najzaujímavejšia a najbohatšia je jednoznačne prehliadka veteránov. Slušne povedané, v Nitre ich nájdete viac než by ste mohli v múzeu dopravy počas celej výstavnej sezóny. Od Audi Quattro, cez Barkas, až po Fiat 500, De Lorean, Jaguar E-Type, či MK2 a mnoho ďalších parádnych kúskov.

Keďže na autosalóne v Nitre neexistuje novinársky deň, ba ani hodina, náročnosť fotenia je vďaka vysokej návštevnosti už v prvý deň ozaj extrémna. Preto sme pri výbere fotografií výrazne uprednostňovali dokumentačnú funkciu pred estetickou. Pretože čakať pol dňa na záber môže rybár, nie fotograf, keď musí tých záberov urobiť dve stovky. Aj napriek bojovým podmienkam na autosalóne ale v galérii nájdete drvivú väčšinu významných a zaujímavých automobilov. Navyše pre vás chystáme aj videoprehliadku. Tú nájdete na Podkapotou už zajtra.

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo