2017-10-06 04:25:00
Autosalón Nitra 2017
Autosalón Nitra 2017
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Pozrite si Mega galériu z Autosalónu v Nitre

Prinášame vám množstvo fotografií zo štartujúceho autosalónu v Nitre.

Nitriansky autosalón tak ako každý rok prináša svetové novinky aj na slovenský trh. Záujem verejnosti je veľký. Do Nitry je z východných častí našej podlhovastej republiky bližšie ako do Bratislavy, navyše sa práve na jeseň predstavuje množstvo nových automobilov.

Nitriansky autosalón tak opäť púta pozornosť tisícov návštevníkov z celého Slovenska. My sme sa boli pozrieť na prvý otvorený deň. Už od rána na výstavisko Agrokomplex v centre Nitry prúdili stovky návštevníkov. Lákali najmä novinky od Fordu, Citroenu, Renaultu, Kie, Hyundaiu, Volkswagenu, či Škody a SEATu. Zabudnúť netreba ani na nové modely značiek Opel, Nissan, Jaguar, či Volvo. Najväčším lákadlom ale podľa nás bol veľký stánok automobilky Lada. Ruský výrobca si pre zraky slovenských divákov pripravil nielen staré ale jaré Nivy, no tiež úplne novú Vestu.

Návštevníkov ale zaujali aj autá značiek ako Peugeot, Honda, Subaru a ďalších. Škoda absencie nemeckého prémiového trojlístka.

Medzi najväčšie ťaháky autosalónu rozhodne patrí nový Volkswagen T-Roc, SEAT Arona, Škoda Karoq, Opel Insignia a Crossland X, Lada Vesta, Volvo XC60, nový Range Rover Velar, Citroen C3 Aircross a zabudnúť netreba ani na malý hatchback Zoe s dojazdom 400 kilometrov.

Jednoducho aj napriek skromnejšej účasti automobiliek a aj napriek absencii svetových, či európskych premiér má aj nitriansky autosalón čo ponúknuť. A keď vás nezaujmú nové autá, môžete zavítať do haly obsadenej veteránmi, autodoplnkami, môžete si pozrieť vojenskú, či hasičskú techniku a samozrejme sa môžete občerstviť v množstve stánkov rozmiestnených naprieč celým výstaviskom.

Ak sa chcete presvedčiť, čo vás na autosalóne čaká, určite si nenechajte ujsť pripravenú galériu. Ak sa na autosalón nechystáte, ale na nový Hyundai Kona, či Kiu Stinger alebo VW T-Roc ste zvedaví, tiež si pozrite galériu, no môžete tiež počkať do víkendu a pozrieť si z autosalónu pohyblivé obrázky. Na pripravovaných videách nájdete všetky dôležité novinky a aj atmosféru výstaviska. Najprv je tu ale galéria. Nech sa páči.

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo