2018-06-03 13:45:00
BMW ako vírivka
BMW ako vírivka
Zdroj: Colin Furze

VIDEO: Relax, pohoda, leto a bazén – v aute

Už tu také niečo bolo, ale... hoci je to teraz o tom istom, zasa je to inak.

Relax počas jazdy. Kto by ho nechcel? Osvieženie v lete – no kto by ho nechcel?? Ale počas jazdy???

Využiť však počas jazdy v kabriolete zároveň funkciu vírivky – to chce buď šialený nápad, odvahu, ale zmes obidvoch. Ani jedno nechýba známemu britskému yutuberovi. 39 ročný Colin Furze je tiež (bývalý) kaskadér a vynálezca. Má už za sebou množstvo netradičných výtvorov. Teraz sa pustil do úpravy svojho kabrioletu BMW 325i. Ak by ste si mysleli, že ho citlivo zrekonštruoval a pridal niekoľko technických vychytávok, ste na omyle.

„Vymyslel“ auto, ktoré je aj vírivka. Pojazdný bazén, či jacuzzi sme tu už mali, ako zistíte z odkazov pod článkom. Aj pokus o najrýchlejšiu vírivku. Tentoraz to však Colin zrejme prehnal, ako sa zdá z rozhorčených reakcií jeho fanúšikov na sociálnych sieťach. Nie že by sa im nepáčila myšlienka, ale sú proti realizácii. Colin premenil na pojazdnú vírivku nemecké kultové auto. Práve to mu ľudia vyčítajú – že takto pokazil model z roku 1989, ktorý je krásnym yuongtimerom – iba o 10 rokov mladším, ako on sám. Keby si bol vybral čokoľvek iné, nemali by mu to za zlé.

Zdroj: Colin Furze

Colin Furze vzal prestavbu pekne od podlahy. Celkom podľa hesla, že fantázii sa medze nekladú. Aj keď auto naplníte vodou a užívate si kúpeľ, stále môžete ísť až rýchlosťou 64 km/h. To nie je všetko. Povrch auta je pokrytý netradičným materiálom – trávou. V zadnej časti ukrýva ešte ďalšie prekvapenie: po relaxačným kúpeli si môžete niečo ugrilovať vďaka vstavanému grilu.

Zdroj: Colin Furze

Ak premýšľate, kde sú všetky elektrické rozvody, tak vedzte, že tie musel vynálezca umiestniť pod kapotu auta. Štartovanie je teraz na kapote pri čelnom skle. Aby mala vírivka naozajstné bublinky, pridal po bokoch dva fúkače na lístie. Tie sa postarajú o bublinky a umocnia kúpeľný zážitok. Len nemožno vystúpiť z vírivky, teda vlastne auta plného vody...

Zdroj: Colin Furze
Zdroj: Colin Furze

Jazda s autom plným vody nie je žiadna prechádza ružovým sadom a treba dávať veľký pozor, aby vodu v zákrute nevyšplechol... Aj tak sa tomu nevyhne. Auto má ešte jednu „výhodu“. Ak s ním zájde do autoumyvárne, nemusí už toľko plniť interiér vodou... Akurát, že mu bude voda bublinkovať aj bez pustených fúkačov... Vlastne, pozrite sa na to sami...


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo