2015-03-03 12:57:32
Ženeva 2015
Aj toto je Ženeva 2015
Zdroj: salon-auto.ch

Autosalón Ženeva 2015: Poďte spolu s nami na prehliadku noviniek

Na výstavisku Palexpo v Ženeve sa začína veľký motoristický sviatok - 85. medzinárodný autosalón.

Dnes už ani nemusíte cestovať, aby ste boli informovaní a v obraze. Môžete tiež spolu s nami sledovať postupne niektoré z noviniek, ktoré sme vám nestačili predstaviť ešte pred začiatkom, alebo tie, ktorých predstavenie si automobilky nechali až na dnes. Najprv začneme trochou atmosféry, ktorá vládne na ženevskom výstavisku.

To je už klasicky naplnené do prasknutia novinkami. O mnohých z nich už viete aj vďaka našim stránkam. No napriek všadeprítomným špiónom a občasným únikom fotografií a informácií len pár dní, či hodín pred plánovanou slávnostnou premiérou sú aj také, ktoré si ozajstné odhalenie predsa len nechali až na salón. Niektoré značky naopak odhalili svoje skvosty už v predvečer dnešného, prvého z dvoch novinárskych dní. Postupne sa k nim dostaneme a prinesieme vám aj živú galériu nových modelov (aj modeliek, vlastne presnejšie hostesiek), ktoré n a ženevskom autosalóne patria neodmysliteľne k sebe.

Ale ako sme už avizovali – teraz sa pozrite do galérie, kde začíname obrázkami, ktoré jasne napovedajú, aká je nálada na výstavných plochách.

Zdroj: salon-auto.ch

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo