2014-03-19 05:05:00
Pes Fern za volantom,
Pes Fern za volantom, na ktorom tak pekne trúbil...
Zdroj: Laughing Squid.com

Pes za volantom? Dajsamisvete, akéže čudo? Tento vie ešte aj trúbiť!

Občas sa aj vy pýtate, čože je to za exota za volantom? Nie všetkým by mali dať vodičský

Nájdu sa aj takí, čo by pri opakovaných skúškach asi neuspeli. Jazdia ako im príde vhod, vytvárajú si vlastné pravidlá a keď sa oprávnene ohradíte, tak si presadzujú svoju „pravdu“ násilím.

Trocha inak by ste sa asi tvárili, keby pri vás zastavilo auto a pes by sa opýtal na cestu... Neveríte? No, okrem toho pýtania už čosi podobné skúšajú v Austrálii – učia šoférovať psov. Neuveriteľné, ale fakt...

Máme však iný prípad, ktorý sa stal Fernovi. Teda aby bolo jasné, psovi, ktorý nechcel byť sám.

Jeho pán (aj s paničkou), teda Fiona  Graham Haddowci si odbehli približne na 20 minút do galérie v škótskom meste Dundee. Ich boxer menom Fern však nemal pre ich počínanie pochopenie. Chcel upozorniť na to, že je osamelý, opuystený, jednoducho sám a cnelo sa mu za spoločnosťou. Preto začal čoskoro po ich odchode trúbiť. Tak dlho, až kým sa nevrátili.

Je pozoruhodné, že sa na tom okoloidúci ľudia dobre zabávali, zastavovali a nakrúcali si jeho počínanie. Jeden z týchto „dobrákov“ dal potom záznam na internet, kde sa zo psa Ferna stala okamžite hviezda.

Toto video má len 22 sekúnd, takže si po pozriete pomaly medzi dvoma hltmi kávy. Ale je naozaj výborné a iba potvrdzuje, že nie vždy človek je korunou tvorstva...

Jozef Vydra
ZDROJ: Laughing Squid.com

Komentáre k článku


Stream naživo