2013-05-19 13:00:00
Jaguar F -Type
Jaguar F -Type je pekným dizajnovým kúskom aj keď ho stretnete iba samotný.
Zdroj: Jaguar

Jaguar F-Type odštartoval svoju uvádzaciu kampaň v Amerike poriadne a naplno

Dávnu pravdu, že krásne veci sa chvália samé, ale keď je pri nich krásna žena, sú ešte krajšie, potvrdil aj Jaguar.

Pôvodne britská automobilka predstavila nový kabriolet F-Type na americkom trhu. Začala s jeho promovaním hneď poriadne ostro a s peknou parádou. Vozidlo totiž predstavuje na fotografiích modelka Raquel Pomplun.

Nič vám to meno nehovorí? Nuž, máte málo informácií - a tieto by sa iste hodili k tomu, čo už zaznelo. Táto dievčina nie je len tak nejaká agentúrna modelka, ktorú zobrali niekdy z ulice. Jej meno sa skvie pri ocenení, ktoré získala. Je to Playboy Playmate Of The Year 2013.

Ak ste spozorneli až v tejto chvíli, vedzte, že netreba zanedbávať mnohé informácie a krásne veci sa môžu doplňovať. S tým nemožno nesúhlasiť. Väčší problém mi robí dilema, ktorú som ešte nevyriešil:

Keby som mal vo výhľade nový Jaguar F-Type, neviem či by som dostal k autu aj takúto slečnu... Alebo – a to je druhá časť dilemy:  či by som v prípade priateľstva s podobnou Playmate, dostal takéto krásne auto, ako suvenír, či ako dodatok k nej. Kým budem ešte premýšľať, ako by sa to dalo vyriešiť, vy si pozrite jaguárovitú šelmičku v prítomnosti otitulovanej „playgirl“... presnejšie pár záberov do zákulisia pripravovaných spotov a fotografií pre úvodnú kampaň.

A keby ste chceli vedieť a vidieť, ako sa Jaguar F-Type "prihovára" svojim potenciálnym zákazníkom za veľkou mlákou... nech sa páči, aj takto:

 

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo