2012-12-20 10:35:27
Rely na motokárovej dráhe
Fabia na motokárovej dráhe v podaní Grezegorza Grzyba.
Zdroj: autosportfoto.sk/Tibor Szabosi

Rely na motokárovej dráhe

Absolútny majster Slovenska v rely, Grzegorz Grzyb sa pri tlačovej konferencii rozhodol trocha prevetrať Škodu Fabia S2000. Na tom by nebolo nič, keby to nebolo na motokárovej trati v hale!

Absolútny majster Slovenska v rely a RUFA Šport Team dokázali už viackrát, že radi šokujú svojich divákov. Buď novou, alebo najnovšou technikou, ktorú sme mohli už niekoľkokrát vďaka nim sledovať na slovenských rely tratiach, ale tiež rôznymi inými akciami.

Aj predvianočné stretnutie so zástupcami médií malo svoj vrchol v podobe prejazdu súťažnej Škody Fabia S2000 halovou motokárovou dráhou. Tým sa slovenský RUFA Šport a jej jazdec Grzegorz Grzyb zapísali do histórie ako prvý absolventi takýchto pretekov na Slovensku. „Bolo to veľmi úzke a veľmi ťažké, keďže som z auta vôbec dráhu nevidel a iba som si ju predstavova v hlavel. Bola to dobrá zábava, som rád, že sme to vyskúšali ako prví. RUFA chce ísť stále dopredu a prichádzať s niečím novým,“ vyrukoval so svojimi pocitmi Grzegorz Grzyb po absolvovaní tejto netradičnej trate.

Zdroj: autosportfoto.sk/Tibor Szabosi
Zdroj: autosportfoto.sk/Tibor Szabosi

Vydarený pokus potešil nielen prítomných zástupcov médií, ale aj manažéra slovenského RUFA Šport Teamu, Ľubomíra Klemana: „Som rád, že sme sa mohli stretnúť so zástupcami médií a že sme opäť vymysleli niečo nové, čo to ešte nebolo. Rád by som všetkým poďakoval za celoročnú podporu zo strany médií, ale aj našich reklamných partnerov bez ktorých by sme to nezvládli. Samozrejme ďakujem aj Grzegorzovi za zisk titulu absolútneho majstra Slovenska v rely. Tohtoročná sezóna nevyzerala na začiatku tak dobre ako nakoniec dopadla. Ešte raz všetkým veľká vďaka.“

Grzegorz Grzyb prehnal v utorok 18.decembra 2012 svoju Škodu Fabia S2000 po motokárovej trati Kart One Arény a potom si vyskúšal aj pretekať na motokárach proti zástupcom médií. Tým sa jemu aj RUFA Šport Teamu skončila tohtoročná pretekárska sezóna. A začiatok tej novej? Budeme si musieť počkať až do budúcoročnej jari, keď sa rozbehne.

Zdroj: šport.sk, Miro Majláth

Jozef Vydra
ZDROJ: autosportfoto.sk, RUFA Šport Team

Komentáre k článku


Stream naživo