2021-07-13 09:00:00
PR VAM
PR VAM
Zdroj: PR VAM Security

Vyberiete špeciálny kľúč a v aute sa zablokuje 7 jeho častí. Zlodej nemá šancu

Na trhu so zabezpečovacími systémami existuje množstvo systémov, ktoré fungujú buď na princípe elektronického alebo mechanického zabezpečenia.

 

Slováci si ale povedali, že to nestačí, a prišli na trh s VAMPIRE Lite. Konkurencia medzi dodatočnými zabezpečovacími systémami je veľká. Na výber je množstvo produktov, či už slovenských alebo zahraničných, ktoré fungujú a chránia auto rozličným spôsobom. Niektoré z nich sú postavené na mechanickom zabezpečení, iné na elektronickom. No ich najväčšou slabinou je, že sa nedopĺňajú, a preto sú takto chránené autá ľahkou korisťou pre zlodejov.

Slovenská firma VAM system prišla skoro pred 30 rokmi na trh so zabezpečením vozidiel, ktoré funguje elektromechanickom princípe. Ich najnovšia verzia nesie názov VAMPIRE Lite.

Čo je VAMPIRE Lite?

VAMPIRE Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému proti krádeži áut. Tento 7-cestný imobilizér, ktorý v aute naraz dokáže blokovať až 7 vecí pod elektromechanickou kombináciou, dokonale ochráni vaše vozidlo pred akýmkoľvek možným spôsobom krádeže.

VAMPIRE Lite blokuje týchto 7 komponentov auta:

motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu, elektronickú riadiacu jednotku motora.

Zdroj: PR VAM Security

Ako systém funguje?

Po inštalácii systému dostanete špeciálny kľúč. Ten po vytiahnutí automaticky zablokuje vybrané časti automobilu, čím sa vozidlo znehybní. Zlodej nemá šancu za tak krátky čas zistiť, čo, kde a ako je blokované, preto mu neostáva nič iné, ako prerušiť akciu a skúsiť odcudziť menej chránené auto.

Jednorazová investícia, žiadne mesačné poplatky

VAMPIRE Lite predstavuje jednorazovú investíciu, ktorá si nevyžaduje žiadne ďalšie poplatky, či už za prevádzku alebo aktualizáciu systému. Jeho cena závisí od značky a modelu auta. Majte vaše vozidlo 100 %-ne chránené, požiadajte o nezáväznú cenovú ponuku na tomto odkaze.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR VAM

Komentáre k článku


Stream naživo