2020-03-09 08:55:00
VAM, VAMPIRE, VAMOS
VAM, VAMPIRE, VAMOS
Zdroj: VAM, Vámoš

Tento zabezpečovací systém proti krádeži áut zachránil Slovákom milióny eur

Aj malá investícia do dodatočného zabezpečenia auta vám môže ušetriť veľa peňazí.

Na Slovensku si každý rok kúpia ľudia desaťtisíce nových áut. To urobil pred pár rokmi aj Michal. Kúpil si novú Škodu Octaviu. Bola to pre neho výhodná kúpa, ktorou si splnil sen o novom aute.

No Michal urobil ešte jednu dobré rozhodnutie. Dodatočne si zabezpečil auto proti krádeži, čo mu poradil kamarát, keďže tento model patrí na Slovensku k najkradnutejším.

Čo hovoria štatistiky?

Aj napriek tomu, že automobilky prichádzajú s nápadmi a inováciami, ako sťažiť zlodejom áut ich odcudzenie, nedarí sa im to úplne. Každý rok sa len na Slovensku ukradne viac ako 1000 automobilov. Najviac ohrozené sú práve značky Volkswagen a Škoda.

Ako si vybrať dodatočne zabezpečenie auta?

Na trhu je množstvo produktov, ktoré majú rovnaký cieľ: ochrániť vaše vozidlo pred krádežou. Ako to už býva, nie každé je ale 100 % spoľahlivé. Tu sú 3 tipy, ktoré vám pomôžu zorientovať sa:

Zdroj: VAM, Vámoš

1. elektrické alebo mechanické zabezpečenie

V ideálnom prípade si vyberte systém, ktorý chráni elektrické aj mechanické časti auta. Len tak máte istotu, že to zlodejom pri vašom aute nevyjde.

2. Jedinečná inštalácia

Vyhnite sa riešeniam, ktoré sú sériovo inštalované. Je to z jednoduchého dôvodu: ak zlodej prelomí túto ochranu raz, už ju prelomí zakaždým. Aj na vašom aute. Preto si vyberajte zabezpečenie s unikátnou inštaláciou na každom aute.

3. Bez zdroja napájania

Predstavte si, že idete na 2 týždne na dovolenku k moru. Auto necháte na letisku, no keď sa vrátite, má vybitú batériu a vy nemôžete naštartovať. Nepríjemné, však? Preto si vyberte takú ochranu auta, ktorá nemá žiadnu spotrebu energie.

Ušetrené peniaze

Michal sa rozhodol pre slovenského výrobcu zabezpečenia proti krádeži VAM systém, čo mu tiež poradil kamarát. Toto zabezpečenie spĺňa všetky parametre vyššie a za 20 rokov existencie si navyše drží status „neprekonaného zabezpečenia“. Z 500 pokusov o krádež auta nebol ani jeden úspešný, o čom sa presvedčil aj Michal. Jedno slnečné ráno našiel svoje auto otvorené, no stále na svojom parkovacom mieste. Zlodeji s ním nevedeli odísť. Malá investícia mu zachránila tisíce eur a kopec nervov.

Ešte bezpečnejšia novinka

Zlodeji áut sa stávajú každým rokom sofistikovanejším. Vo firme VAM systém si to uvedomujú. Preto minulý rok predstavili ešte lepšie zabezpečovacie zariadenie s názvom VAMPIRE Lite. Táto novinka blokuje namiesto 6 až 7 častí vozidla. Tým sa stal pre zlodejov ešte viac komplikovanejším a za klasických podmienok prakticky neprelomiteľným.

Investujte do bezpečnosti, vráti sa vám to

Ak chcete nájsť auto tam, kde ste ho nechali, podobne ako Michal, zabezpečte si ho dodatočne. Nestojí to veľa času ani peňazí. Taký VAMPIRE Lite vám namontujú za 4 hodiny na troch rôznych miestach na Slovensku, a to v Bratislave, Nitre a Lemešanoch.

Chcete vedieť o zabezpečovacom systéme VAM viac? Kliknite na vam-system.sk a dozviete sa všetky podrobnosti!


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo