2017-12-21 09:55:00
Volkswagen PR nové modely
Volkswagen PR nové modely
Zdroj: Volkswagen

Volkswagen a vianočná rekapitulácia

Rok 2017 bol pre Volkswagen štedrý. Automobilka si nadelila množstvo nových modelov. Už si len nejaký vybrať pod stromček.

Vianoce sa blížia. Deti sa ich väčšinou nemôžu dočkať a nám ostatným zas kvôli predvianočnému zhonu plynie čas možno rýchlejšie, než nám to je príjemné. Preto je čas uvoľniť sa, oddýchnuť si a poobhliadnuť sa za uplynulým rokom. Pre Volkswagen v ňom bolo niekoľko pamätných momentov.

Míľniky roka

V oblasti osobných áut bolo rozcvičkou uvedenie modernizovaného Volkswagenu Golf, ktorý dostal viac bezpečnostných systémov, LED svetlá a interiér väčším displejom infotainmentu s ovládaním gestami. V lete nasledovala vlajková loď v podobe štýlového kupé Volkswagen Arteon. Ten predstavil verejnosti nový dizajnový jazyk značky a prišiel s unikátnym adaptívnym tempomatom, ktorý dokáže nastavenú rýchlosť auta upravovať nielen podľa okolitej premávky, ale aj podľa profilu  cesty a dopravného značenia. Arteon si tak sám pribrzdí do zákruty alebo pri vjazde do mesta. To všetko vďaka prepojeniu s GPS. V noci sa podľa GPS orientujú aj jeho inteligentné LED svetlá. Ďalším modelom chcel Volkswagen uspokojiť zákazníkov hľadajúcich dospelé, avšak kompaktné auto do mesta. Volkswagen Polo presne spĺňa tieto požiadavky. Má kompaktné rozmery s prekvapivo priestranným interiérom. Ponúka rozsiahlu výbavu, hravý dizajn, celkom nový interiér a jazdné vlastnosti o triedu väčšieho auta. Niekto však potrebuje priestoru naozaj veľa a pre toho je tu nový Volkswagen Tiguan Allspace. Má dlhší rázvor než klasický Tiguan, a teda aj viac priestoru na zadných sedadlách, väčší kufor, je ešte praktickejší a predáva sa aj v 7-miestnej verzii. Tesne pred Vianocami, sa do showroomov práve dostáva roc(k)star Volkswagenu s dokonalým imidžom a schopnosťou prispôsobiť sa vašim individuálnym požiadavkám: model Volkswagen T-Roc. Je štýlový, praktický, dobre jazdí a nemusíte sa pri ňom obmedzovať iba jednou farbou karosérie. Pestrú škálu farieb karosérie môžete totiž doplniť kontrastne lakovanou strechou, pričom k dispozícii sú tri farby: čierna, biela a hnedá. Aby sme sa mali na čo tešiť do budúcna, Volkswagen predstavil aj koncept I.D. CROZZ, teda elektrický crossover s pohonom 4x4, dojazdom 500 km a výkonom 225 kW. Je oveľa bližšie sériovej výrobe, než vyzerá!

Šťastné a veselé!

Teraz je však čas zahodiť stres a starosti, nakúpiť posledné darčeky a pripraviť sa na najkrajší sviatok roka. Prajeme vám krásne a štedré Vianoce! Dobre si oddýchnite a môžete sa tešiť na ďalší diel Volkswagen TV, ktorý uzrie svetlo sveta 22. decembra. Zatiaľ napíšte Ježiškovi, ktorý Volkswagen by ste chceli pod stromček.  

 

 

jh
ZDROJ: PR, reklamný článok

Komentáre k článku


Stream naživo