2017-08-17 16:35:00
Sygic Car Navigation
Sygic Car Navigation - Parkopedia
Zdroj: Sygic

Navigačná aplikácia Sygic Car Navigation ušetrí vodičom v mestách desiatky eur

Nájdenie voľného parkovacieho miesta vo väčších mestách začína byť už nielen náročné, ale aj oveľa nákladnejšie.

Spoločnosť Sygic integrovala službu Parkopedia do svojej Car Navigation, vďaka čomu si teraz používatelia môžu nájsť a rezervovať parkovacie miesto priamo na hlavnom displeji svojho vozidla.

Nájsť garáž v tesnej blízkosti cieľovej destinácie s možnosťou rezervovať si parkovacie miesto online nikdy nebolo jednoduchšie. Funkcia Parkovanie v reálnom čase v rámci aplikácie Sygic Car Navigation teraz dokáže navigovať vodičov priamo na miesto a takisto im umožňuje znížiť náklady.

V Londýne, Paríži alebo Amsterdame sú priemerné ceny za parkovanie veľmi vysoké. Tieto európske metropoly patria podľa celosvetového prieskumu realizovaného v rámci služby Parkopedia v máji 2017 medzi prvých 16 miest s najvyššími cenami za krátkodobé parkovanie. Priemerná cena za dvojhodinové parkovanie v centre Londýna sa môže vyšplhať až na 42 €, ale cena za parkovací box na ulici je len 5,50 €. Aplikácia Sygic Car Navigation teraz používateľov informuje o voľných miestach a cenách, čo im môže ušetriť desiatky eur.

Zdroj: Sygic

Navigačná aplikácia pre smartfóny Sygic s viac ako 200 miliónov jedinečných používateľov na celom svete, predstavuje novú funkciu pre prepojené vozidlá, ktorá pomôže vodičom nájsť najlacnejšie, najbližšie, alebo jednoducho dostupné parkovacie miesto v blízkosti cieľovej destinácie, zaplatiť zaň a nechať sa navigovať až k nemu. Všetci používatelia verzie Premium môžu teraz využiť bezstarostnú online navigáciu na ktorékoľvek parkovacie miesto v rámci služby Parkopedia, ktorá zahŕňa 60 miliónov parkovacích miest v 8 tisícoch miest v 75 krajinách na celom svete.

Aplikácia Sygic Car Navigation je špeciálne optimalizovaná na spoluprácu so zabudovaným informačno-zábavným systémom vozidla prostredníctvom prepojenia smartfónu a palubného počítača. Vodiči ju môžu ovládať pomocou ovládačov umiestnených priamo na volante, tlačidlami na palubnom počítači alebo prostredníctvom dotykovej obrazovky. Cieľom tejto technológie je obmedziť potrebu používať a sledovať mobilné zariadenie počas jazdy.

Zdroj: Sygic
Zdroj: Sygic

Spoločnosť Sygic svoju aplikáciu prepojenú priamo s palubným počítačom vozidla poskytuje viacerým výrobcom automobilov. Vodiči vozidiel značky Škoda, Honda, Volkswagen, Citroën, Jaguar, Land Rover, Peugeot a Seat môžu aplikáciu Sygic Car Navigation používať už niekoľko rokov. Sygic je prvou GPS navigačnou aplikáciou na svete, ktorá spolupracuje s technológiou SYNC AppLink spoločnosti Ford Motor Company. Túto novinku ohlásili na kongrese MWC 2017. Vozidlá Ford Fiesta, spolu s ostatnými vozidlami spoločnosti Ford s podporou technológie SYNC 3, umožňujú vodičovi využívať funkcie mobilnej navigácie z telefónu na dotykovom displeji vozidla.

Technológia spoločnosti Sygic, ktorá je k dispozícii vo viac ako 200 krajinách a lokalizovaná približne do 40 jazykov, je optimalizovaná tak, aby bez akýchkoľvek problémov dokázala spolupracovať s technológiou Ford SYNC 3, čím poskytuje pre vodiča väčší výber možností spôsobu využívania navigácie. Aplikáciu Sygic Car Navigation vytvorili pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS, podpora operačného systému Android pribudne koncom roku 2017.

jv
ZDROJ: Sygic

Komentáre k článku


Stream naživo