2017-05-24 13:15:00
Volvo podporí beh cez
Volvo podporí beh cez Slovensko
Zdroj: T.O.P. Auto Slovakia

Beh je aj The Run... a jeden sa povozí vo Volve

Prebehnúť celú krajinu sa nepodarí každému. Pre tých, ktorí žijú aktívne, to ale zasa celkom nedosiahnuteľné nie je.

Bežcov spája dobrodružstvo i prekonávanie limitov. Veď zdolať viac ako 530 km dlhú trasu naprieč Slovenskom sa už po druhý raz chystajú bežci nášho najdlhšieho štafetového behu The Run Slovakia od 2. do 4. júna 2017.

Okrem dobrodružstva a prekonávania svojich limitov čaká na jedného šťastlivca dokonca výhra v podobe víkendu s vozidlom Volvo V90 Cross Country. Viac nám povedal Peter Šatka, brand PR and Sales Specialist z T.O.P AUTO Slovakia.

Aký je Váš vzťah k športu?

Šport a celkovo aktívny životný štýl podľa mňa patrí v súčasnosti neoddeliteľne k životu takmer každého človeka. Je jedno, či pracujete ako top manažér, úradník alebo učiteľ – ľudia si uvedomujú, že potrebujú vypnúť, myslieť aj na niečo iné ako len na prácu a pritom sa aktívne venovať svojmu zdraviu a kondícii. Každý si už potom dokáže nájsť to, čo ho baví a napĺňa. Pre mnohých sa stal takýmto relaxom práve beh. Človek pri ňom dokáže absolútne vypnúť, sústrediť sa len sám na seba a trasu pred sebou, prekonávať svoje hranice a posúvať limity.   

Čo spája Volvo a štafetový beh The Run Slovakia?

Dobrodružstvo a prekonávanie limitov. Dôležitým faktorom je určite aj spoločné úsilie  prinášať ľuďom neopakovateľné zážitky plné emócií a snaha dostať ľudí mimo všedné dni za dobrodružstvom. 

Čím Vás projekt The Run Slovakia zaujal?

Tento projekt je hlavne osobnou výzvou každého jedného účastníka, ktorý sa rozhodne prebehnúť prakticky takmer celé Slovensko. Prekonávanie týchto výziev a nápad zorganizovať niečo takto zaujímavé je hlavný dôvod, prečo sa Volvo rozhodlo pridať sa k tomuto behu ako partner mobility už minulý rok. Sme radi, že tak môžeme urobiť aj tento rok a opäť priniesť ľuďom niečo zaujímavé.  

Zdroj: T.O.P. Auto Slovakia
 

Aké autá uvidíme na trati z Košíc do Bratislavy?

Priamo na štarte a v cieli by mali účastníci behu, ako aj návštevníci vidieť vozidlá Volvo V90 Cross Country, ktoré médiá v súčasnosti označujú za jedno z najpraktickejších a dizajnovo najzaujímavejších combi na trhu. Ako sprievodné vozidlá budete môcť vidieť modely S60, V60 a V60 Cross Country.

Na čo sa bežci štafetového behu môžu tešiť?

Volvo pripravilo pre jedného z bežcov zaujímavú výhru v podobe vozidla Volvo V90 Cross Country na víkend s plnou nádržou, nech si môže naplno užiť toto prémiové auto.   

Prednosti tohto vozidla...?

Variabilita v spojení praktického kombi, ktoré je však zvýšené oproti bežnej verzii a ponúka teda nie len veľmi pekný dizajn exteriéru a interiéru, ale aj možnosť dostať sa vďaka zvýšenému podvozku na miesta, kde by ste sa s bežným vozidlom nedostali.

Zdroj: T.O.P. Auto Slovakia

Je vhodné pre aktívneho človeka?

Je nie len vhodné, ale priam ideálne pre človeka, ktorý má aktívny životný štýl. Kufor pojme rovnako dobre golfové bagy, ako aj hokejový výstroj. Cyklisti zase ocenia príslušenstvo v podobe držiakov na bicykel, no Volvo ponúka aj také veci pre V90 Cross Country ako je povedzme držiak na kajak. Stačí si len vybrať, kam máte chuť ísť a s Volvom sa tam dostanete bezpečne a štýlovo.  

Predstavme ešte víziu značky Volvo...

Volvo sa odjakživa spája s bezpečnosťou. No nie je to jediný atribút tejto švédskej značky. Volvo vždy vyrábalo svoje vozidlá so zreteľom na humanocentrický prvok – vytvárame vozidlá okolo vodiča a naplno ich prispôsobujeme jeho požiadavkám a potrebám. Čím ďalej, tým viac ide o potrebu vyrábať autá, ktoré sú elegantné a môžete sa v ňom odviezť povedzme do divadla, no cez víkend sa ním odveziete za svojimi koníčkami mimo mesto. Autá, ktoré sú všestranné a spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky súčasného vodiča. 

No a informácia pre tých, ktorí sa na behu krížom cez Slovensko chcú zúčastniť a okrem oného si aj zasúťažiť o víkend s Volvom - Registrujte sa cez Predpredaj.sk

Zdroj: predpredaj.sk

jv
ZDROJ: Volvo

Komentáre k článku


Stream naživo