2021-01-05 11:40:00
Boston Dynamics: Do you
Boston Dynamics: Do you love me?
Zdroj: ytb

VIDEO: Toto sú štyri úplne nové modely Hyundai

Oslava konca starého a príchodu nového roku obvykle znamená radosť a často aj tanec.

Tento rok sa ale mnohým z nás tancovať nechcelo. Rok ktorý odchádza sa zapíše do histórie ako jeden z doposiaľ najhorších v 21. storočí. Pre mnohých je zároveň posledným. I keď je každému z nás jasné, že to, čo minulý rok spravilo jedným z najhorších neskončilo úderom polnoci medzi 31. decembrom a 1. januárom, isté nádeje, že rok 2021 bude lepší, predsa len máme. 

Aj keď to bol rok ťažký, turbulentný a je dobre, že už je za nami, predsa nemôže každý hovoriť len o negatívnych zážitkoch. Nazvime ho teda neutrálne - turbulentný. A turbulentný bol tento rok aj pre americkú firmu s názvom Boston Dynamics. Firma, ktorá vznikla na pôde významnej univerzity MIT spustila predaj jedného zo svojich výrobkov a koncom roka prešla pod krídla kórejského koncernu Hyundai. 

Kórejci kúpili 80% akcií Boston Dynamics za stovky miliónov dolárov a pravdepodobne majú s firmou celkom zreteľné plány. Hyundai nikdy nebol a dozaista ani nikdy nebude len výrobcom áut. A roboty aké tvorí Boston Dynamics sa môžu hodiť, bez ohľadu na plány, ktoré s nimi firma má. 

Výtvory, ktoré uvidíte v nasledujúcom videu teda patria materskej spoločnosti Hyundai. Nie sú to autá, i keď by bolo zaujímavé vidieť bežiace auto... Sú to mimoriadne schopné roboty, ktoré koniec roka 2020 a príchod roka 2021 oslávili tancom na pieseň Do You Love Me. 

Verte mi, že video stojí za pozretie. Toto nie sú ťarbavé stroje predstierajúce ľudské pohyby. Toto sú stroje, ktorým patrí budúcnosť. A zároveň sú to stroje, ktorým kalendárne roky môžu byť celkom ukradnuté. Nepochybne je im ukradnutá aj nejaká čudná a dosť smrteľná ľudská choroba... Tak prečo by si nezatancovali? 

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Youtube

Komentáre k článku


Stream naživo