2015-12-03 04:50:00
Litovčan a jeho kladivo
Lotyš a jeho kladivo

VIDEO: Podráždený Lotyš vozí v kufri kladivo. A nemá ho len na klince!

Pokrútená spravodlivosť. Ty trúbiš, ja ti rozbijem čelné sklo. Niekde sa stala chyba.

Vodič automobilu s litovskou poznávacou značkou vozí v kufri svojho automobilu kladivo. Nemá ho tam však preto, lebo je fanúšikom MC Hammera, ale preto, aby mal čo vziať do ruky, keď ho niekto vyprovokuje.

Očividne však nie je príliš ťažké vyprovokovať ho, a tak kladivo z kufra auta vybral aj v prípade úplnej banality. Napríklad keď naňho niekto zatrúbil. Azda z toho dôvodu vytiahol z kufra kladivo a použil ho na poškodenie čelného skla na aute trúbiaceho. Pritom stačilo, aby odbočil keď mal príležitosť a nečakal na križovatke dlhšie než bolo nutné.

Pravda, aj trúbiaci vodič hovoriaci po rusky mohol prejaviť väčšiu trpezlivosť a namiesto trúbenia a vykrikovania vyčkať pár sekúnd. Nuž, kde sa stretnú dvaja blbci môže byť také kladivo v permanencii.

Nevieme, či samotnému incidentu predchádzalo niečo viac ako len pokojný príjazd na križovatku dvoch náhodných vodičov. Ak sa pred videosekvenciou neudialo niečo ďalšie, reakcia litovského pána Kladivo bola skutočne neopodstatnená. Navyše je pravdepodobné, že daný pán bude musieť zaplatiť výmenu čelného skla, nevšimol si totiž, že oponent má palubnú kameru. Stiahnutie kapucne do tváre nemusí stačiť...

A teraz Hammer time!

 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo