2015-06-17 06:26:47
Koniec 22. série Top
Koniec 22. série Top Gearu bude odvysielaný
Zdroj: bbc two

Televízny magazín Top Gear už má oficiálne nového moderátora

Top Gear už má novú vedúcu moderátorskú postavu. Je ňou televízny moderátor, ktorý bol s pozíciou dlhšie spájaný.

Britská spravodajská televízia BBC dnes oznámila, že jej celosvetovo populárna automobilová relácia Top Gear sa vráti do vysielania s novým moderátorom, ktorý nahradí škandálom poznačeného Jeremyho Clarksona.

BBC uviedla, že Chris Evans, rozhlasová a televízna osobnosť, podpísal trojročnú zmluvu na nové časti televízneho programu, ktorý si získal obrovské počty fanúšikov vďaka zmesi rád o autách, šoférskych kaskadérskych kúskov a žartíkov.

Clarksona prepustili v marci po tom, čo dal facku producentovi počas ostrej hádky mimo pľacu. Odišli aj dvaja ďalší moderátori relácie James May a Richard Hammond.

Incident ohrozil budúcnosť jedného z najobľúbenejších programov televízie BBC - a najziskovejšieho televízneho programu na svete. Clarksonova drzosť a mužnosť sa totiž mimoriadne podieľali na úspechu programu u divákov.

Nový moderátor Evans dnes vyhlásil, že je nadšený, lebo bude moderovať "najobľúbenejší program v celom jeho doterajšom živote".

Evans bol pre BBC najlepšou možnosťou. Nový moderátor má nielenže bohaté skusenosti s obdobnou prácou, je populárny v Británii, miluje autá, miluje Top Gear a pravdepodobne bude schopný dodať programu nový svojský smer. BBC tvrdí, že Evans má už teraz množstvo nových nápadov a že sa produkčný tím nevie dočkať, kedy začnú pracovať na nových dieloch. Evansov zmysel pre humor dokumentuje aj jeho dátum narodenia. Narodil sa 1. apríla 1966... Prípravy na novú sezónu by sa mali začať v nasledujúcich týždňoch.

Zdroj: wiki

Predchádzajúca trojica si v súčasnosti hľadá novú pôdu pre svoj vlastný program o autách. Záujem o nich má viacero veľkých vysielateľov, trojica na čele s Clarksonom je údajne najviac naklonená spoločnosti Netflix.

jh
ZDROJ: TASR, BBC, Top Gear

Komentáre k článku


Stream naživo