2015-01-03 13:36:05
Vodicka a nadrz na
Vodicka a nadrz na zlej strane

VIDEO: Z ktorej strany natankovať do Hondy CR-V? Táto vodička vás rozosmeje!

Viete, na ktorej strane má vaše auto viečko nádrže? Zväčša áno. Problém nastane, keď si nejaké požičiate.

Ani motoristickí novinári netvoria výnimku. Pri striedaní toľkých áut aké nám prejdú cez ruky niekedy naozaj nevieme z ktorej strany je otvor palivovej nádrže. Pomôckou sú ikonky na palubnom počítači. Niekde je zobrazený stojan so šipkou, ktorá naznačuje, z ktorej strany je viečko nádrže, inde je zas stojan s vyobrazenou tankovacou pištoľou, ktorá naznačuje to isté. Sú však autá, pri ktorých sa informácia o tom, z ktorej strany zájsť k čerpaciemu stojanu hľadá ťažšie, alebo tam vôbec nie je (najmä staršie modely).

Hlavne sú vodiči, ktorí o tejto pomôcke nevedia, vystúpia z auta a náramne sa čudujú prečo je nádrž na opačnej strane než tankovací stojan. Nasledujú manévre s tankovacou pištoľou prípadne s celým autom.

Dôvody na takýto „trapas“ sú rôzne. Väčšinou súvisia s roztržitosťou, stresom, alebo s tým, že „pomýlený“ vodič sedí v aute, na ktoré nie je zvyknutý. Či už si auto požičia z požičovne, od kamaráta, alebo je zvyknutý jazdiť na inom, stane sa to takmer každému. Obvykle stačí autom zájsť bližšie k stojanu a natiahnuť hadicu...

Nebolo by prvý ani posledný krát, ak by vodič aj vedel na ktorej strane má veko nádrže, no zájde k stojanu z opačnej strany, lebo je jediný voľný a on, či ona má zrovna naponáhlo.

Lenže to rozhodne nebol prípad vodičky v nasledujúcom videu pochádzajúcom z Veľkej Británie. Vodička bola značne zmätená, alebo práve trénovala skeč hodný Mr. Beana. Keď si pomýlila stranu pri aute na ktorom prišla – Honda CR-V, namiesto toho, aby otočila auto, či zašla k inému stojanu, urobila... To si už radšej pozrite, zasmejete sa!

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo